![]() |
Itemz
srry ze tak malo jak mi sie bedzie kcialo zrobie wiecej :P
http://members.lycos.co.uk/raffi189/itemz.bmp |
Brzydkie..
|
A po co na purpurowym tle?
|
Cytuj:
Obrazki są denne.... niestety... albo się do nich przyłożysz (nie mów mi, że do tych się przykładałeś, że robiłeś je dwa miesiące i w ogóle to twoje dzieło życia...) albo sobie całkowicie odpuśc zabawę w grafika... |
O...
M... G... Facet, weź te obrazki skasuj, bo będę jadł. Nie dość, że są OBRZYDLIWE, to jeszcze do prac na niskim poziomie, "testowych" jest temat "Pierwsze prace". |
Jest dział "pierwsze grafiki/pierwsze praca (nie pamietam ;p) ale w sumie tam i tak powiedzą ,ze są denne a ja ci radze potrenować
|
<fuj><brzydzi sie><zyga><czysci bluze z zygow><patrz na monitor><zyga ponownie> to jest WSTRETNE... Nie bedziesz grafikiem :p
|
Słabe prace. Raz dajesz kontury a raz nie, lub na jednym itemie, np. na tej włóczni chyba, rączka ma kontury a ostrze już nie...popracuj troche, poprzeglądaj prace innych i poradniki ;)
|
wiem ze sa denne ;p
@up nom jakos sie niekapnalem z tymi konturami..a jak bys niemogl zauwazyc obok sa nazwy itemow a "mace" to chyba nie wlocznia nie ?:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm... pomyślmy... byłoby lepiej bez tła, w pojedynczych rysuneczkach 32x32 (ew. tabelka czy coś xD). W sumie to NIGDY WIECEJ NIE RYSUJ! BŁAGAM! BŁAHAHAGAM! A dopiero co zjadłem śniadanie! Musze je teraz zbiera z podłogi :/
|
Wiecie, że gdyby to pomniejszyć do 32x32 to by wyglądało całkiem sensownie? Ot, ciekawostka...
|
Super !! Extra !! Wypas !!
|| || || || || || || || || || \/ Syf. |
OJAMMTAOTJAUITUAOIUTOIAYUYTPOITPOUT
do dupy |
Jeśli są to Twoje pierwsze prace, to nie jest najgorzej (ciekawy sposób cieniowania). Poza tym kolejne rób wielkości tibijskiej, zapewniam, że tak będą lepiej wyglądać (no chociaż tej "mace" juz nic nie pomoze :P)
PS. Rzeczowniki w j. angielskim mają rodzajniki! @EDIT@ [offtopic]OMG, czy mi sie wydaje, czy moj post zawsze zamyka temat? Czy az tak glupio gadam, ze innym sie odechciewa :P ? [/offtopic] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |