![]() |
Bound sie podzieliło ...
A więc doszlo do ciekawego wydarzenia na Valorii otóż Gildia Bound nie bedzie juz tym samym czym byla dotychczas..Powstala nowa Gildia o nazwie "Legionarius" z moich rozmów z Lazarus'em Kane Gildia Powstala dlatego ze spora czesc czlonkow Bound byla PA i z tego powodu Apitov,Lazarus Kane ,Quexxx i inni postanowili utworzyć inną Gildie(Która "nie bedzie PA")Co do wojny nic sie nie zmienia Bound,Legionarius,Plutoon walczy dalej przeciwko Excessum i Uwaga takze nowej gildii zlozonej z Polaków (Karolinka the Evill,Venzak,Wagojim itp..) Co sie wydarzy zobaczymy :D
<<btw. mój pierwszy wlasny temat wiec nie czepiac sie :P>> |
Też zauważyłem a stwojego posta wiem już dlaczego.Ciekawe co z tego wyniknie.
@down Może się nawrócił :D :D :D |
[quote=Paxxx]Gildia "Legionarius" z moich rozmów z Lazarus'em Kane Gildia Powstala dlatego ze spora czesc czlonkow Bound byla PA i z tego powodu Apitov,Lazarus Kane ,Quexxx i inni postanowili utworzyć inną Gildie(Która "nie bedzie PA")
QUOTE] HAHAAH ten kto powie ze dimnariel to nie PA zostanie przezemnie wysmiany... |
Cytuj:
|
heh
Cytuj:
a tak btw. kto wie moze bedzie w koncu pokój ... ;-) |
Najnowsza Nowina!!!
POKÓJ NA VALORII!!! WLASNIE SIE DOWIEDZIALEM ZE NA VALORII ZAPANUJE POKÓJ CZLONKOWIE EXCESSUM(ASHARI ITP.) MAJĄ ZAPLACIC 3 MLN GP W ZAMIAN ZA FREEDOM:D:D:D zaczyna sie zbieranie kasy... aha jeszcze jedno pokoj ma na celu aktywowania "anty PA project" nic jeszcze nie wiadomo ale mozna wnioskowac ze kazdy Przejaw bedzie tepiony :D (niech zabija Polo Periculo i Dimnariela to po pierwsze :P) takze z Bound niewiele juz zostalo ... powstaly nowe Gildie..Caelestis,Glidarna w kazdej sa byli czlonkowie Bound. A wiec moze wkoncu nastana czasy normalnej gry na Valorii,moze dawne legendy pokuszą sie o powrót kto wie.. ja osobiscie ciesze sie ze próba podjecia pokoju nastapila :D:D oby tak dalej.. jesli dowiem sie jeszcze czegos odrazu wam napisze :P
|
O.o
Patrze sobie na gildie a co tu widze Caelestis i Glidarna.Wczoraj Legionarius a dziś aż 2 nowe.Ciekawe co im się stało że rozpadła się.Plutoon nawet zmienił sojuszników.Ciekawe dlaczego tak się stało że Bound rozpada się i może nawet przestanie istnieć. |
;]
Cytuj:
|
Jeżeli nie macie pojęcia o sprawie to proszę się nie wypowiadać. Usłyszałeś od Laza~ że już nie będzie PA co jest dużym żartem. Pozatym po zapłacie Exce~ znów nastąpi zjednoczenie wszystkich osób ze starego boundu a następnie Exce~ znów będzie huntowane. Bound potrzebuje kasy więc chwilowo zawiesza broń.
PS. Nie miejcie nadzieji na wolność Valori. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta świ**a Memphiz nieumie pisac to napewno nie on 8o Btw to co mowisz to jest raczej latwe do przewidzenia... |
...
Cytuj:
|
Rotfl... Rozbawiacie mnie czasem.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
hahahha
i ty jestes jednym z ownerów Memphiz bUHUAHAUHAUAHUAHUAHUAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D naprawde jestes zabawny a co do mojej wiedzy powtarzam PO RAZ KOLEJNY ZE NAPISALEM TO CO POWIEDZIAL MI LAZARUS KANE.
|
Cytuj:
|
heh
Cytuj:
A WIĘC STALO SIE TO CO BYLO NIE MOZLIWE!! nowa gildia zlozona z Polaków : Karolink the Evill Wagojim Dak Jojo Duke Sonic oraz jedynego Szweda dzieki któremu wszystko nastąpiło Xogaze Gildia Nie ma Hunta !! wyplacila sie i teraz czlonkowie tej gildii nie sa huntowani a wiec powoli powoli kto wie ;) :):):) |
Tu macie temat o podpisaniu pokoju.
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=982644 |
haha, taak, teraz takie szuje jak lesystrate czy mazman czy inne półgłówki z plutonu, nie będą wymuszać haraczy czy pkować, ot tak, dla rozrywki
nie chcę nikomu psuć samopoczucia, ale pokój jest tylko dla hi-leveli, reszta będzie unikać drani tak jak to robiła wcześniej, nie widzę wielkiej różnicy no ale whatever, ta gra po prostu nie może wyglądać inaczej bez silnej moderacji ze strony mistrzów |
mam wiekszy polew z Valorii niz z polskiego rzadu...
Absolutely no respect for them ho's |
Cytuj:
Niestety masz poczensci racje... Ale czasami hi lvl nie som tak wkor*** :P Ten Pluton to jest zbiorowisko noobow i inych gnojkow co majom plecy -.- Jak byla wojna zaczolem gonic kolesi z plutonu a on sie pytal o co biega 8o Niewiedzieli ze jest wojna ini mowili ze niebijom sie w wojnie wogole Pluton to jakas paranoja. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36. |