![]() |
typ broni "CLUB"
Powiedzcie,czy dobrze zrobiłem wybierając cluby? :confused:
Robie Knighta i nie wiem jakie są zalety i wady Clubów. :( PS:gdzie jest dark cathedral i czy to jest dla PACC'ów?? |
ZŁy Wybur
Eh cluby to największy chlew na tibi
jego zalety: -najtańsza broń -tani war hammer wady: -najnizsze statystyki -przy większym lv bedziesz prawdopodobnie sie przeżucal na inna broń A katedra jest da facc i jest koło poh a dokładniejsze informacje morzesz znależśc w innych tematach. |
Błeeeeeeee mam nadzieje że jesteś na max 10 lvl nie dość że club to ścierwo pozatym am słaby atak ale jest tani knajci naczęściej biorą sworda z resztą też tak wziełęm ze skilami 45 sworda 13 lvl i serpnt swordem waliłem z minotaura około 60hp
|
Cytuj:
|
@up
Bo majac juz 100lvl+ nie bedziesz mógl nic wygrac z nagród B) Na takim lvl napewno znajdzie sie ktos kto zaopiekuje sie twoim sovem za odpowiednia sumę. Podobno - słaba obrona bla bla bla jezeli def broni sie liczy to na czemu na blokowanie nie mozecie brac bs skoro i tak nie atakujecie potwora :) Przeciesz mozna poczekac zrobic qusta na bs i sobie chodzic z nim tylko do blokowania silnych potworów |
Cluby w Tibii statystykami sa gorsze od innych rodzajow, lecz powinines brac co innego pod uwage: czy wolalbys miazdzyc czaszki swoich przeciwnikow(cluby), czy moze siekac ich na kawalki(axe) albo ciac ich w co popadnie(sword)?
|
dla knightow jest sword EWENTUALNIE axe - nigdy nie bierz clubow, przezuc sie jak najszybciej(po annihilatorze nie ma cluba a sword/axe jest i to jaki)
|
Omg ponad połowa z was nigdy nie wykona anihilatora a ci juz patrza tak bardzo w przyszłosc. Ja gram w tibie tylko dla przyjemnosci i jakos nie moge siedziec wpatrzony w monitor 10 godzin patrzac jak jak bije sie z dwarfen.
Co do anihilatora kto wam kaze brac albo SoV or SSA mozna wziasc prezent i miec o wiele wiecej przyjemnosci niz z SoVa ktorego i tak sporo osób juz posiada. |
Nie polowa tylko ponad 95%.
Jesli jestescie wystarczajaco kumaci zobaczcie sobie ile expa dziennie zdobywaja panowie Pskonejott i Nox Thunder, obu walczacych clubami. Tak, w anni~ nie ma cluba. Nie, nie mozesz byc pewien czy nie ma questa na jakas fajna bron tej klasy. Tak, na 100 lev mozna spokojnie expic z wh. Blokowac mozna rownie dobrze z dowolna bronia jak i bez. Liczy sie ilosc hp. |
W Anni~ zawsze możesz wziąć SoV lub SSA i sprzedać go z dużym zyskiem :)
|
Cytuj:
Ja siedze max 2 godziny na tibi dziennie i 100 lvla nie mam zamiaru nabijać. Nie wszyscy mają PACC'a (ja nie mam :( ) a anihilator jest dla PACC'ów. Ja jestem jeszcze na rooku to moge zmienić zdanie.To chyba juz moja 26 postać więc mam doświadczenie.Miałem kolege knighta 24 lvl ze skillami 59/55 i walił hity ponad 100 z fire axe.3 hitami zabił 15 lvla knighta Anihilatora też nie mam zamiaru robić!! A warto na axy sie przerzucać? gram na serverze PANDORIA bo tam jest najwięcej polaków. |
Jetsem nowy wiec bede mial troche pytan.:P:P:P moim zdaniem warto bic axami a ja sam zas nimi nije:P:P i tez czesem obuchami;P:P choc sa axy cieszkie warto nimi bic poniewaz zaje****** sie nimi hituje:D:D:D
|
Chociaz taz zalezy bo jak jestes na rooku to chyba nie masz duzych skilow?? podaj mi jkaie to sie zobaczy czy warto sie przezucic:P:P
|
Odpowiedz dłuzsza
Nie trenuj cluba ! nie oplaca sie skul staf ma gorsze statsy od f axe czy bright sworda i tak samo war hammer !!! jak juz mowili z annim tak samo masz SOVa i SC-AXE a nie ma cluba ? -.- Krótsza (10 znaków) Zryło Cie ? -.- |
Młoty nie są złe ;)
Wszystko jest dobre, wybierz co chcesz. Jeżeli już walczysz clubami, nie ma sensu się przerzucać. Chyba, że bardzo chcesz. I tak prędzej czy później Cluby będą bardziej urozmaicone (tzn. już są..ale ciężko zdobyć) i łatwiej dostępne więc co to za różnica :) |
Cytuj:
|
skille
mam skile ../.. slabe jak ktos chce muj nick to :Bandit Bela :evul:
|
Najpopularniejsze bronie:
CLUB atk obr cap 1/2hand -Dragon Hammer 32 20 97 oz. 1 ręczna -Skull staff 36 12 17 oz. 1 ręczna -War hammer 45 10 85 oz. 2 ręczna AXE -Fire axe 38 16 40 oz. 1 ręczna -Dragon Lance 47 16 67 oz. 2 ręczna -Stonecutter Axe 50 30 99 oz. 1 ręczna 100lvl + Sword -fire sword 35 20 23 oz. 1 ręczna -Bright Sword 36 30 29 oz. 1 ręczna -Giant sword 46 22 180 oz. 2 ręczna -SoV 48 35 42 oz. 1 ręczna 100lvl+ A wiec w czym tak bardzo odbiegaja od siebie bronie zazwyczaj kilkoma punktami ataku albo obrony czy 1 punkt ataku robi az tak wiekla rozncie obrazen ze GS jest drozszy kilkakrotnie wiecej? Przeciesz hity w 80% zaleza od skilli jak bedziesz mial bardzo dobre skille w clubie to tez bedziesz mogl bardzo latwo expic i nie dostawac poteznych hitów. Słaba obrona clubów. Bardzo latwo to zniwelowac robiąc lepsze skille. @edit podczas pisania tego postu zobaczyłem na zegarek i zauważyłem ze musze szybko wyjsc na basen. Juz poprawiłem błedy |
Cytuj:
a sov keimu nie jest od 100 plus ? |
Ehhh... młoty to młoty tamto. Weź swordy, bo najlepsze, mają tyle def'a że ło Jezu, a jak Anni~zrobisz to masz SoV'a. Albo weź axe bo tyle ataku, że ja niemogę a hity takie lecą, nonono....
Luuuuuudzie.... Czy wy zapomnieliście, że Tibia to gra a nie wyścigi???? Tibia to gra "rpg" a w grach tego typu chodzi o jak najwieksze odczuwanie przyjemności, czyż nie? To niejest zimna kalkulacja co wziąść by być najlepszym i wogóle być mastah'em... Bierz co chcesz, to jest Twoja postać i to Ty masz odczuwać przyjemność, coś co przyciąga Cię do gry za każdym razem. Matematyke i kalkulacje masz w szkole, a Tibia to tylko gra... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |