![]() |
Jak tam dojść?
Mam calą mape odkrtą bo dostalem od kumpla i tak sobie ogladam , a tu patrze że po lewej stronie od carlin na 7 poziomie w dól są dziwne labirynty i jeszcze na 8 .. bardzo mnie to intryguje ponieważ nie ma zewnetrznego wejscia musi być do tego teleport!! Jak ktos zna inne miejca niech tu pisze!:) Jak ktos wie jak tam dojsc i co tam jest to bardzo prosze niech tu napisze.
Lisek 8) Edit: Sry , nie zauważyłem gdzie umieszczam temat. |
"dziwnyh labiryntów" po levej stronie to niewidze, po levej są tylko podziemia Ghoustlandu. Zaś te tereny co opisujesz to mi pasują na Molts ale to niewtym mniejscu co mówisz.
|
To sa prawie na 100% podziemia ghostlandu bo po lewej stronie nie ma zreszta nic innego.
|
Cytuj:
Cytuj:
Edit: Coś się już gubię w tym wszystkim , szkoda że nie można sie zalogować, sprawdziłbym jeszcze raz o co mi chodzi. |
Maja racje ;(
Tam jest tylko Ghost Land ..... Ale zeby on mial az tyle poziomf ?? ;/ |
Jest to pod Ghostlandem wiecej nie moge powiedziec... (quest spoilling).
|
Zamykam bo widze ze ludzie powtarzac zaczynaja i schodza z tematu
@autor: Jak chcesz iwecej wiedziec na temat MOTLS(maze of the lost souls) i ghistlandu to uzyj opcji SZUKAJ, bo bylo to juz wczesniej opisywane razem z mapami. @L..i..S..e..K: pierwsze slysze zeby usuneli MOTLS, dobre miejsce do huntowania tam bylo. Teraz jest tam bramka od 30lvl zeby sie low levele nie paletaly i czasem drogi nie blokowaly. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:24. |