![]() |
Dark Catedra
Chce isc na Dark Catedre i chcialbym sie zapytac jakie sa tam potwory najslabsze i najlepsze ?? PLX odpiszcie
|
Zobacz na dzial filmy, bo tam jest jeden piekny pokazujacy cala katedre.
" Zwiedzaj z Cichym-reaktywacja " - ten temat i sciagnij sobie. |
Jak tyś to zrobił że na 21 lvl masz skile 50+/50+ i 3mlvl??
Ale nie radze ci narazie isc zrób skille ok 60 i 4 mlvl i dopiero idz ja przy skilach 52/53 obrywałem i to tęgo chyba że masz jakieś niebiańskie eq. A i jeszcze jedno którym podpisem mam sie sugerować?? Jak nie na ten looknolem to sorry !! |
Profesja: Knight
Miasto: Carlin Server: Solera Level:23 LevelM: 4,2 Skile: 57/59 Best Solo: Orc Beserker Best Team: Giant Spider z czymś takim możesz spokojnie expić na 1 poziomie katedry, ale osobiście radze ci zaraz po zejściu do katedry udać sie w prawo i masz tam kilka jaskiń z rotami, slimami ghulami itd.. za***isty exp dla knightów na niskich poziomach |
Tyle to ja wiem!!
Byłem tam i expie dalej jak gram knightem a na -2 najwięcej jest dark monków , witchów i assasinów. |
Cytuj:
|
Na 1 poziomie mozesz spokojnie expic. Na tarantule czasem zajrzec tez mozesz ;)
|
Cytuj:
|
|
Na -1 jest dobry exp i dla 20, i dla 30 lv, a bardzo łatwo jest - ale na takich skillach raczej z tarczą, co by uhy nie szły przy więcej niż 2-3 ww/banditach - A na -2 nie ma kto zaglądać, dla każdej profesji na każdym lvlu jest tam niebezpiecznie i bardzo szybko się traci uhy, a loot, uhm. Dark monki/monki w sumie nic sensownego nie sypią, witche bez komentarza, assassin czasem sypnie złotem czy leo armem, który jest dość cenny (jeszcze)... No dobra, od biedy duchy często sypią m-stary, ale kto by na nie regularnie huncił?
|
Tak jak mówili poprzednicy 1- piętro na luzie, 2- to juz srednio idzie za duzo tego wszyskiego :P
|
ja tam expie eee.. expilem i z wyprawy przynosilem okolo 1,5k w wartości z przedmiotami knightem 25 level i skille 50-48:P chodzilem na ghoule i tam na wildki bandity i smugglery uhów nie bralem
P.S. na ghulach tam jak pujdziesz w lewo na skrzyzowaniu to tam jest ds! |
ja tam expie dzien w dzien... i powiem tak: na -1 mozesz sobie spokojnie isc... nawet na tarantule, slimy (+ 1 beho), ghoule (uwaga na ds'a... jest na samym koncu). Ale na -2 samemu isc nie radze, no chyba ze masz mnostwo kasy i chcesz ja marnowac na uhy :D
|
Wierzcie lub nie,w katedrze jest niezły exp nawet na wysokim levelu. Polując tak z 5 godzin dziennie wbiłem tam lvle 75-80 w ciągu tygodnia (tylko na poziomie -1 wraz z slimeami,ghulami i tarantulami). Po prostu na takim poziomie jestem w stanie obiec piętro znacznie szybciej uzyskując około 35k exp/h. Loot jest nie najgorszy, wszystko zarabia się "na czysto" bo przez tydzień nie straciłem tam ani jednego uha (bo i na czym).
pozdro Black |
Cytuj:
|
Powiem tylko jedno: PREMIA
Wystarczy? B) A pisać "Leave" nie muszę, jak ktoś przyjdzie to mówi "I'm leaving,bye! Have a good hunt!" (ech ta magia lvl) :D Sam z siebie nikogo nie wyrzucam, ale każdy zdaje sobie sprawę że na Premii 2 osoby nie mogą expić w tym samym miejscu. Może kiedyś się polepszy ;) |
Podobno szybko tu kasa leci. 20k w 5 sekund. Tak przynajmiej pisała jaki N00b jak grałem swoją rookową postacią i szpanował że ma rycerza na 18 level ze skilami 43/39 na mainie i że jestem debil bo gram na roku. To ja mu pisze że mam postać na manie
na 25 ze skilami 67/67. I odpowiada, że chyba w snach i jak mam to mam mu wysłać 20k na czary dla druida którego robi teraz. Pisze mu że 20k to sporo i że nie jestem fundacją. On pisze że dla jego rycerza na 18 levelu to nic i jak pujdzie na Dark Catedra to zarobi w 5 sekund i że jestem n00b itd. |
Małe pytanko :)
Chciał bym sie dowiedzeć na jakim lvl moge iść sorocerem mam 12 mlvl i 13 lvl
EQ: scale armor , brass legi ,clerical mace , dark shield :) :baby: Pozdro |
z takim eq i mlvlem to bys tam padl co najwyzej na pierwszym bandicie :) radze ci zrobic normalne eq(p-set, g-shield czy nawet dwarven/bh i chociaz FS dla sorca itd ;p), mlvl kolo 18-25 i mozesz isc ale bedzie duzo HMM schodzic... i uhaczy tez troche ^^ or e-vitek
|
Hehe !
Dobra cfaniaki !!
Powiedzcie mi czy knightem 28lvl ze skilami 72 axa/70 shielda bede wycinał -1 pietro bez zadnego Uha ?? Bo jak tu widze to nawet skile 50/50 stykna ale cos watpie zeby sie to oplacało. No i ewentualnie czy wytne 2 pietro (te już z UHami) Nara ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |