![]() |
Seksizm W Tibii?!
A wiec tak jak w temacie.Ostatnio zaczęlem grac postacia damska.<<juz na rooku jacys idioci lazili za mna krok w krok itp ale to nic>> Gdy poszlem na maina zbijalem se spokojnie trolle.Jakis gosc przyszedl zabil mi trolle i jeszcze wyzywa np. BI**H itp. To ja mu mowie ze ma hunta od mojej wyzszej postaci..odwalil sie. Pozniej przychodzi jakis inny gosc...i mowie daj cos albo DED......hmmm... gdy gram postacia meska nawet na 8 lvl bardzo rzadko zdarza sie ze ktos robi takie rzeczy. X( .Czy wy jak gracie damska postacia tez tak macie??
|
To raczej nie ma różnicy, po prostu miałeś pecha i trafiłeś na takich ludzi;p Czasami nawet kobiety są faworyzowane;)
|
Osobiscie jak ktos mowil mialas pecha bo ja gralem i nigdy takiego czegos nie mialem
|
Wg mnie w TIbii jestesmy faworyzowane ale czesto zdazaja sie idioci, ktorzy sa zboczeni. :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:
|
omfg zdarzaja sie nooby ale nazwa tematu niepasuje do tego wszystkiego...jak to byl by seksizm to by przeciesh tak sie niezachowywali ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic:Ja tam nie widziałem ani poniżania ani jakiegoś faforyzowania... |
Ja grałem postacią damską, gdy wyszedłem z świątyni na Rooku jacyś goscie walczyli o Carlin Sworda. Podszedłem, puściłem oczko do jednego (" ;) ").
gościu wymienił się ze mną na jabłko a później oddał mi to jabłko. Postacią męską nigdy tak nie było.A szkoda :evul: Bartek of Calmera lvl:14 mlvl:2 :D profesja: Knight Best Solo: Slime Best team: Hunter :\ Best hit: 65 w Rotworma :D:D "kill an enemy!" Skills: 35\31 ;( :berserk: |
Ludzie, wy już naprawdę nie macie o czym pisać...
|
Ja na Rooku dostałem chain armor i carlin sworda tylko dla tego ze miałem female :P.
|
No tak... wszystko fajnie ale na Fibuli NPC obsługują tylko facetow...
|
wiekszosc osób grajacych w tibie to przedzial 10 - 12 latka wiec co mozna sie spodziewac ? -.-
|
płeć jest ważna
Ja osobiście nigdy nie grałem female, ale mój kolega dla picu zrobił se taką postać, żeby se jaja porobić z innych :p . Udawał kobietę lekkich obyczajów, to loda robił, że stawał naprzeciwko i wydawał z siebie różne dźwięki typu mlask itp. a to drugie to sie obracał i też wydawał dźwięki. W 3 dni zarobił 800 gp ;) , ludzie mu po prostu rzucali kase za takie scenki, czasami go oszukali i nic ne dali, a czasami to nawet po 100 gp rzucali. Naprawdę, ludziom w Tibii to tylko jedno na myśli :P
Pozdro Loron |
Do mnie tylko raz taki noobek na 8 lvlu podszedl, i mi powiedzial leave or die, a to bylo pod thais w whiteflower temple tam gdzie sie pickujesz, to ja mu powiedzialem ok, on sie spickowal, a ja na niego elegancko DSa zlurowalem :) Zmarnowalem co prawda jednego UH, bo musialem sie nachodzic, ale az milo mi sie zrobilo jak DS zadal mu hita za 176 a potem deda :)
Potem jak go zobaczylem to go ciutek przedrzeznialem i mowilem ciagle do niego "leave or die", nawet jak byl w depo :) |
boże, nie zapomnę jak mój knight był jeszcze na rooku(kobieta), SIEDEM DNI jeden i ten sam brazylijczyk wołał do mnie "SEXO! SEXO! SEXO! SEXO!" albo teksty w stylu "18CM DE PENES! SEXO! SEXO! 18CM DE PENES!" 8o miałam w sumie niezły ubaw z niego...
na mainie są ludzie trochę bardziej dojrzali emocjonalnie ;) |
Ja sie nigdy z czyms takim nie spotkałem. A sam od dziewczyny dostałem na rooku cooper shield, chain armor, katane, studded legs czyli wszystko to co najlepsze :).
|
Ja widziałam jak facet muwił "sell sex 20gp" i stawali naprzeciw siebie i robili cos w stylo "och", "jeszcze itp. Ja sama gdzy gralam po raz pierwszy ( nie wiedzialam jeszcze jak sie wklada itemy do bp :p ) to mi facet z powiedzeniem '' dziewczynom sie ustempuje" dał hatcheta, studded armor i studded shield .(na rooku, oczywiście.) Czasem jednak ludzie trzasną do mnie gadkę w styluB****CH. :confused:
|
Ja na przykład kobiet niebije :P chyba ze niewiem ukradła by mi c-arma przykładowo i tak jak inni sadzą sa faworyzowane i niech tak zostanie :D
|
jestem kobietą i gram kobietą. to jest moja pierwsza postać i jedyna, nie mam więc porównania, ale...
DO WSZYSTKICH MĘŻCZYZN I CHŁOPCÓW na danubii :) : 1. jeżeli kobieta mówi nie oznacza to nie :) 2. proszę czytać ze zrozumieniem nasze wypowiedzi (słowo "buy" oznacza "kupować", co wiąże się z zapłatą :) nie mylić "fri itens plz"...jeżeli będę chciała czegoś za darmo poproszę :) 3. jeżeli pytam - odpowiadaj...szczerze (np. -how much? (niech będą plate legs) -fish or 1gp...<---to zła odpowiedź ;) ) 4. jeżeli nie chcesz nadal powiedzieć ile warty jest item, który probujesz mi ofiarować pamiętaj...potrafię zapytać kogoś innego :) 5. jeżeli nie chcesz przyjąć zapłaty za item...pieniądze wyślę pocztą...poczta kosztuje, nie narażaj mnie na dodatkowe koszty :D 6. jeżeli już stwierdzisz, że naprawdę jestem kobietą: a) nie atakuj mnie :*...ciekawe czy postępujesz podobnie na ulicy... ;) b)gdzie mieszkam? w venore...dokładniej? jestem bezdomna ;) real? gram w tibię...nie szukam chlopaka/męża...nie pytaj...i tak nie powiem :evul: c) nie proponuj wirtualnego seksu X( d) jak już wspominałam...jestem nowa, ale jak zauważyłam...90% hipotetycznych ofert matrymonialnych, które otrzymuję zakrawa na pedofilię (z mojej strony :D )...nie jestem pedofilem... 7. odnośnie prezentów...chcesz obdarzyć czymś piękną kobietę :evul: ? idź na łąkę i zerwij kwiatka (może być najpospolitszy)...jako kobieta chętnie otrzymam biżuterię (tylko tę, która w tibii ma funkcję ozdobniczą...tylko ozdobniczą)...jeżeli przyjme prezent nie znaczy to, że jestem twoją tibijska narzeczoną B) 8. NIE OCZEKUJĘ RÓWNOUPRAWNIENIA...RZECZĄ OCZYWISTĄ JEST BOWIEM, ŻE KOBIETY SĄ ISTOTAMI DOSKONALSZYMI... :evul: B) ;) |
@up:
:P oto ja twój kolega bieedronkaa :D <ten co daje i chce "5 rybek" Osz ty :P, ja to zapoamiętam xD... Ale żeby aż na forum ;p Jak ci coś wysyłam parcelem to też trace kasę wiec przyjmuj i nie narażaj mnie na dodatkowe koszty :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |