![]() |
Kolejne przerwy w działaniu serwerów.
CipSoft informuje, iż musi przeprowadzić prace na niektórych niemieckich serwerach.
Z tego powodu, jutro(czyli 13 października) między 13:30 a 14:30 następujące serwery będą wyłączone: Askara, Furora, Inferna, Galana, Harmonia, Obsidia, Pandoria, Premia, Refugia i Thoria. Prace mają być zakończone jak najszybciej. |
First =]
Szkoda ze przerwa, bo gram na Galanie ;] Ale jakos wytrzymam ;p
|
heh ja Gram na Thorii. fart, ze jestem wtedy w szkole ^^ Ale jak znamy CIPsoft przerwa sie przedluzy... oby nie na dlugo ;]
|
No tak... Szkoda że przerwy bo ja na Pandorii gram. Niby w szkole jestem ale kończe około 12
|
Ostatnio robili prace na amerykańskich serwerach, teraz pora na niemieckie. Dobrze wam tak. :p Chociaż i tak jakoś krótko te prace, piszą że tylko godzina, a na amerykańskich trwało 4godz. i to na wszystkich, a to tylko niektóre, a tam wszystkie.
|
Ciągle jakieś naprawy :D a mi się znowu udało bo Secura jest sprawna :D
|
Pewnie prace sie przedluza, bedzie trzeba troche poczekac, no coz miejmy nadzieje, ze te przerwy na cos sie zdadza:P
|
To, albo to...
Nie wiem czy się cieszyć (tak i tak bym nie grał) czy się martwić, bo wszystkich nie bedzie..., ale to tylko godzina wiec chyba wszystkim zrobi dobrze mała przerwa...
|
Czekam i czekam...
Mam nadzieje że te wszystkie przerwy w dziłaniu serwów są spowodowane tym, że w najbliższym czasie wyjdą nowe serwery.
Oby... |
up: mało Ci servów ?
Naszczęście niema Pacery na tej liście ^.^ |
O jak fajnie.
Wreszcie coś mnie zmobilizuje do gry innym charem :p . |
ehh...
Cytuj:
i czekam 3 tygodnie ehh... |
. . . Szlak ! :/ A AQrat miałem o tej godzinie sobie troche pohuncić bo wyjatkowo lagów nie mam :/
|
a mnie to nie dotyczy!!
Mówią że niemieckie serwery będą wyłączone...Sczęście że mam postać w berylii,więc nie będę czekał.A tak w ogóle to jestem chory,więc mogę grać :D
|
Szkoda troche bo akurat o tej godzinie wracam ze szkoły i siadam na kompa grac w tibie !!! <Pandoria rox> B)
|
;( wieprze X(
akurat jutro mam wolne !!! X( ;( X( ;( X( ;( X( |
@Wszyscy ktorzy sie tu wypowiedzieli
LOL. Dzieci, uspokojcie sie !!! Tibia to tylko gra. ***ana gra !!! Rozumiecie!? Godzina przerwy dobrze wam zrobi (Nie rozwalcie klawiatury jak po 2h tibia nie bedzie dzialac). P.S Ponioslo mnie >.> |
Lunara
Ja gram na Lunarze dobrze ze nie wyłączą ale znając CIPY to i Lunare beda naprawiać :(
|
ludzie uspokojcie sie to tylko 1 h przerwy ja tez wtedy mam wolne i moge czas przeznaczyc na cos innego tibia to tylko gra a jak grac nie bedziecie
1 h to nic wam sie nie stanie :) |
F.....
Kurde. Jestem chory. Bym se pograł a tu qu...... wyłączają mi servery.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |