![]() |
4 Golden Helmety :))
|
Zajefajnie, ze to stara wersja Tibii ;] Bys moze jakis Fake plx?
|
Fajne foto,
|
Nie wazna ze stara wersja tibi, ale maja golden helemty. Tibia to Tibia grali od poczatku i teraz maja takie itemki ktore teraz nie wypadaja z potworkow i maja fajnie :)
|
No i co z tego co mają??
( Fakt że 4 Goldeny na 1 servie to sporo) |
Spoko zdjątko. Skond ty takie wytrzasnołeś?? Ciekawe ile to update-ów temu :p
|
Heh,superowy screen niewazne ze pare update temu... :cup:
Ani Fanta ani Cola nie zastapi ci JaBoLa ;];] |
A to nie przypadkiem OTS pod 7.1 tibie? Tylko MMS troche dziwne jak na 7.1
|
@Tlenowy
Watpie zeby byl to OTS. Prawie na pewno nie jest to OTS... Btw - Na Antice jest wiecej niz 4 Golden Helmety, o ile sie nie myle sama Bubble ma dwa w domku. Jeden ma na pewno, co do drugiego nie jestem pewnien. Pozdro. |
Sprawdziłem 4 ziomków co tam stoją w domku to mają 77lvl EK,101EK,130MS 124EK i są z Atica. A t dwa chary obok domku są z Secura i Furora
|
Bardziej na Test Server mi to wygląda.
|
Znam tych ludzi z widzenia, a przynajmniej 2, i moge sadzic, ze posiadaja te helmety, lub posiadali je wtedy.
|
no no ciekawe ile taki golden helmet jest wart.......tez chcialbym miec taki :]
|
Lol
Cytuj:
a do fake istnieje osobny dział naucz sie pisac!!!! |
możliwe, że te postacie z secury i furory istnialy wtedy i zostaly skasowane, a teraz poprostu ktoś zrobił postać o takim samym nicku. Jest to możliwe chyba po pól roku od skasowania postaci, wiem, bo mój kumpel tak mial.
|
Nie jest to cos nadzwyczajnego, poniewaz ongis HotSy wypadały z Demonow.
Na nasze nieszczesie ten loot usunieto przy kolejnych update'ach. |
hehe ale fotka :P
|
banan... twoja wypowiedz naprawde duzo wniosla do tematu.
Faktycznie, skasowanie postaci i ponowne zalozenie o tym samym name jest bardzo mozliwe. Ja sam sobie tak zrobilem. Poza tym spotkalem kolesia, ktory nazywal sie dokladnie tak, jak moj kumpel z rl, kiedy ten skasowal konto. |
Dunken = Asaroth
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:17. |