![]() |
Pacc a zmiana płci
Kilka pytań:
1.Czy zmiana płci w Tibi jest stratą 5 dni pacc'a ?? 2.Ile razy w ciągu dnia można zmienić płeć ( jeśli jest takie ograniczenie ) |
Zmiana płci zabiera 5 dni pacca
Chyba nie ma limitu |
Cytuj:
Ja zmienialem tylko raz, ale pewnie nie mozna sobie od tak na przyklad 30 razy dzienie zminic bo sie wkurza CIPy albo ich baza danych. |
To jeszcze jedna sprawa- jak się zmienia płeć ? ? :p
|
Logujesz się na MY ACCOUNT, i tam na samym dole będzie przycisk CHANGE CHARACTER SEX (bez skojarzeń :p ) i dalej to już chyba sam sobie poradzisz B)
|
@up
Interesuje mnie to, dlaczego napisałeś 'bez skojarzeń'... Przecież z ang. 'Sex' to płeć, więc logicznym wnioskiem jest, iż 'Change character sex' brzmi po polsku 'Zmień płeć postaci'. Nie wiem jakie skojarzenia mogą tutaj przyjść... |
Transwestyci są wśród nas :)
Cytuj:
Cytuj:
|
mam pytanie gdy ktos ma np 2 dni pacca to moze zmienic?
|
@up
nie <znaczki> |
Płci nie można zmieniać kilka razy dziennie, jest jakiś limit.
|
No i czego sie dokopaliście Archeolodzy?
Teraz jest ograniczenie, zmieniasz płeć, i następny raz możesz dopiero za 7 dni. |
Mam pytanie.
Czy istnieje pacc na 30 dni? |
Omg, niezly odkop :o
|
Cytuj:
|
@up Nie wcale...
|
Cytuj:
|
A jakie koszta może wynosić takowy pacc?
|
@up Około 45zł.
|
UP.
Tak. Na gejlogger.yoyo.ohv.edu.pl kosztuje 45 zł. Przez tibia.com dokładnie nie wiem, na allegro 38 zł~ |
przepraszam za moj blad , ale za to dowiedzialem sie nieco o tym 30dniowym paccu , mozna go kupic za platnoscia kart visa , mastercard lub american express ( nie jestem pewien czy to karta ale raczej tak ) za 7.45 EUR. informacje sa z tibia.com
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |