![]() |
BOHy i Dwarf Geomancer
no a wiec.... jka to jest wypadaja z niego czy nie
na tibia.de jest napisane ze tak... na tibia.pl ze na a na tibia.com ze oprocz kilku rzeczy wypadaja zcasem ciekawe itemki ( byc moze chodzi o BOHy) wiec jak to jest... kiedys komus moze z nich wypadly???? bo jak tak to chyba oplacalny potwor ^^ latwy i fajny loot |
Z dwadfa geomancera bohy wypadały ileś tam update-ów temu a teraz chyba nie wypadają . A jeżeli wypadają to przepraszam.
|
Problem polega na tym, ze nikt normalny na nie nie poluje. Ssa mane, lecza sie i ogolnie sa nieprzyjemne a loot i exp beznadziejny. Do tego jeszcze slabe miejsca respow (moze poza Guard Hell, gdzie i bez nich jest dosc goraco). Zeby miec pewnosc co do lootu trzeba by zabic ich wiele wiele wiele, komu sie jednak chce?
|
Mój kuzyn (kilka update'ów temu, chyba na Tibii 7.2) pytał się tutora czy wypadają, i tutor mu powiedział że tak. Jednak czy kuzyn mówił prawde, nie wiem. Nie moge wiedzieć.
Nawet jeżeli wypadają, to i tak bezsensu na nich huncic, Necro są wygodniejsze. |
Cytuj:
|
dawniej wypadały a teraz nie ;) a jak ktos chce sam sprawdzic to niech expi :D
|
Tutor jest zwyklym graczem. Nie traktujcie tutorow jako autorytety w dziedzinie co-z-czego-wypada. Wiedza tyle co wy. Dziwne ze w ogole odpowiedzial na takie pytanie, w zasadzie nie powinien
|
Cytuj:
|
bohy nie wypadaja z geomanceorow, a jesli nawet wypadaja, to niebywale zadko (raz na kilka tysiecy) wiec dajcie sobie spokoj z takim tematami. Chcecie to idzcie sami sprawdzic bo nikt wam w 100% pewnej odpowiedzi nie udzieli na tym forum.
|
Jak nie masz pacca to rób 50lvl i na bk ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mugłby mi ktoś powiedziec jak dojśc do respu 1 dwarf geo??? Chodzi mi tu o trening paladinem
|
Cytuj:
Btw. Nie przyznaje sie, że mieszkam w Bydgoszczy. Na temat tematu: Bohy wypadały z Dwarf Geomancera jakieś 2-3 lata temu. Aktualnie najprawdopodobniej nie lecą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tego Geo~ to fakt, że na non-pvp tak pallki trenią. Btw. spojrzał ktoś na datę założenia tematu? :D |
dobre miejsce respa geomancera jest na geomancer quest pod dtd kiedyś przez przypadek trafiłem tam moim 24 sorcem :) niestety przez przypadek rozplem do góry geomancera i czekałem z 15minut a on nie znikał więc utamka i uciekałem.
Był ze mną 12lvl ! Ogólnie pod dtd jest trochę pusto jakby cipsoft mapy nie skończył . jest też tam dobre miejsce na expa na gs'ie dla knightów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:35. |