![]() |
Nasilające się ataki
Temat ten zyskuje wiele na wartosci główne ze względu na ostatnie wydarzenia autorstwa Fear'ów.
Mianowicie,Czy zauważyliście iż ataki pk ulegly na forterze ogromnemu nasileniu (ostatnio nawet nooby na 8 lvl sie na wszystkich zucaja) ja jak dotychczas na tym swiecie nie spotkałem tak wilekiej liczby Pa,Pk itp.wlasnie dzis podczas treningu z innym graczem zostalem zabity i raczej koncze z tibia bo nie mam zamiaru biegac an 18 lvl z wooden shieldem badz daggerem lub zbierac 50'000 gp zguby (plecak i caly eq w nim X( ) wielu moch kumpli odczulo na sobie te okropna mode i wielu ma dosyć ;( a wy>? |
Jak się ****a nosi eq w bp podczas traina to ma się tego efekty. Jaka szkoda że padłeś, machnąć ci pomnik, pomodlić się czy zrobić zrzutę dla ciebie? Padanie to część gry, a jak się nie podoba to nie graj. Forum to nie "zeszyty skarg", warto o tym czasami pamiętać -.- Poza tym można się wypłakać w jakimś przyklejonym temacie.
|
Cytuj:
chodzi mi o to ze masa ludzi deda od pa,pk itp. Ganiaja po miastach bandy gnojkow z lvl +35 i robia rozpierduchy. Wczoraj slyszalem:fear is back i Fuck all fear(huntowany gosc) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:33. |