![]() |
Co myślicie o Komputer Świat Gry (KSGRY)?
Witam.
Więc dziś taka mała sonda czy podoba Wam się Komputer Świat Gry? Cena jest różna od 7,99 ZŁ + 7% Vat'u lub 9,99 ZŁ + 7% Vat'u. Czasopismo często zawiera 2 płyty ze strerownikami, diretixami, grami! Każdy numer jest zawsze poświęcony jakiejś grze. Nie znaczy to że cała gazetka jest np. o Fifie 2006, tylko zawiera obszerny poradnik, ponad 50% kodów są o tej grze. Według Mnie firma Axel Sprintel dobrze się spisała. |
Duze jeszcze bedzie takich tematow -.- "Czy lubisz....." "Jak ci sie podoba ...."
|
Znam tą gazete ale wole :evul: ''CD-ACTION'' :evul: bo to jest jedyna gazeta komputerowa w jakiej można znaleść naprawde dużo informacji o grach.
Komputer Świat Gry jest tani żeby ludzie zaczeli kupować ale wprawie nikt tego nie kupuje bo to jest tylko strata kasy lepiej dołożyć troszke zł i kupić sobie CD-ACTION. :evul: :evul: Pozdrawiam. |
1. KSGRY marnuje za duzo miejsca na screeny
2. Ma smieszne poradniki. 3. Ma bardzo smieszne ocenianie. 4. Ma srednie recenzje. Szczerze, wole dolozyc 8 / 5 zl i kupic sobie CD-ACTION, ktore jest o kilka klas lepsze... |
Z całego wydawnictwa komputer świata kupuje czasami tylko Niezbędniki. IMHO gry dają śmieszne, zresztą ja i tak nie mam wiele czasu grać.
|
Cytuj:
CD-Action to nie gazeta... To czasopismo... CO do KŚG to oni się w ogule nie znają się na grach... |
a ja wam powiem ze obywi e i cda i ksg to szajsy sprzedaja stary gry i sie chelbia...Wole sobie kupic jakies gry pirackie od chocby na bema w poznaniu
|
Ja jeszcze nie tak dawno temu kupowalem kazdy numer KSgry. Mam tego pokazna kolekcje (od pierwszego numeru). Lubialem to pismo, lecz gdy pewnego razu zmienili forme pisma, przestalem kupowac. Poprostu ta nowa oprawa nie przypadla mi do gustu.
|
Kupuję co jakiś czas, bardzo mi się podoba ich system oceniania:> A i recenzje są (jak dla mnie, czyli dla kogoś, kto się prawie nie zna na grach;d) przystępniejsze do czytania, niż te z CDA;p Chociaż trochę za dużo odejmują za brak polskiej wersji językowej:)
|
Cytuj:
W sondzie brakuje odpowiedzi "nie regularnie" bo czasem kupie, albo mi kupią. |
Bleh, imo to szmatławiec.
Rozwala mnie ta ich monstrualna, ZBYT szczegółowa ramka z ocenami czy sposób w jaki opisuja jak np. uruchomic jakis tips, kod w grze ("Nacisnij start/programy/dupasoft/gra*****" i jeszcze do tego miniaturki ikonek, totalne idiot friendly). A recenzje są nudne i za bardzo rzeczowe, brak im polotu. |
kiedyś to czasopismo miało swój styl swój klimat, dawali wspaniałe gry (Get medieval, Gorky 17 itd.) potem się unowocześniło gry przestały mi chodzić i zaprzestałem kupna... wg mnie zaczynają się updobniać do już kiepskiego Playa (to samo wydawnictwo) lub nawet do Cyber Mychy :(
|
Cytuj:
Medieval Total War- Midjivol Total łor. hahah Serio nie wkrecam ;] Kiedys kupowalem co miesiac systematycznie. Wyslalem nawet list, ktory zostal zamieszczone na lamach miesiecznika ;] Tearz nie kupuje zadnego czasopisma komputerowego :P (czasami tylko Niezbedniki) |
ja tam to lubie! tylko szkoda że nie dodoałeś opcji ,,jeszcze żadziej" to bym na to zagłosował,dlatego że kupiłem to max 3 razy!
|
Cytuj:
|
Kiedyś dawali dobre gry (woodruff, czyli goblins4), ale zawsze to był szmatławiec... Ramki, dupanki, słowniczki... pathetic
|
Cytuj:
|
IMO gry które dodają to śmieci... lepiej pozbierać kasę i kupić sensowną grę, a recencje, tipsy itp. to wszystko znajdziesz w necie...
|
KSG to najwieksze gowno jakie jest obecnie na rynku. Nie dosc, ze potrafia obnizyc ocene grze za BRZYDKIE PUDELKO (sic...), to jeszcze ich styl pisania jest tak beznadziejny ze tego sie nie da czytac. Dno + 1337 metrow mulu, kompletna strata pieniedzy.
|
Co to w ogóle jest ?Ach,wiem przecież mam jeden numer i do dziś żałuje wydanych nań pieniędzy.O tej gazecie,nie o tym szmatławcu powiem pare zdań:
Ich system oceniania mnie dobija.Obniżają ocene za to,że gra nie chce iść na karcie graficznej rodem sprzed 5 lat (!),bodajże GeForce 4 MX. Jak już powiedział Hoomik,potrafią także obniżać ocene za brzydkie pudełko... Recenzje...tego się w ogóle czytać nie da... I ostatnia sprawa."Ograniczniki" wiekowe.ŻENADA !Warhammer 40.000:Dawn of War - duża dawka przemocy,od lat (uwaga,uwaga !) - 16 !Boże,toż to tylko płakać... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:09. |