![]() |
bron distance czy zwykla dla paladyna?
elo
jakis czas temu wszedlem na main, paladyn, walcze wciaz carlin swordem z rookgardu (moze zle napisalem) i mam juz troche skilla swording a jakos nie moge uzbierac kasy na bow. czy to rozsadny pomysl zostac przy zwyklej broni paladynem czy jednak lepiej kupic distance, jesli distance to luk czy kusze? pozdro |
wedlug mnie powinienes sie wybrac na trole tam pozbierac speary i isc trenowac skile z kolega.... palkowi szybciej skile na dista niz na sworda leca.... jak nazbierasz juz kase na luk i bedziesz mial wysokie skile to wez se jakiegos rycka lvl12+ 40/30 minimum i idz z nim do kopalni kolo kazo tam se znajdziesz bolty,kusze i inne a poziom se niezle zwiekszysz :)
|
palkowi bardzo slabo skacza skille w swordu itp. za to dobrze skacza w ditance wiec najpierw najlepiej cwicz spearami bo przy okazji podcwiczysz tez shelding a dopiero po pewnym czasie kup sobie luk i czar exevo con (daje 15 strzal) i rob sobie strzaly do luku zamiast placic
|
Trenuj ze spearami z innymi graczami lub na słabych potworach. Ale na 12 lvlu lepiej idź na cyklopy, możesz je zabujać bez blokera uciekając przed nimi. Używaj do tego celu łuku, bo bełty do kuszy są drogie.
|
wiedzcie ze....
wiedzcie ze dla palladyna lepszy jest luk i kusza niz miecz . miecz dla knighta cala tajemnica palka jest ukryta w distance fighting.ale to tez zalewzy czy chcecie spaprac palka walac mieczem. muwie wam palladyn z lukiem lub kuszom to dobry wojownik i przydatny.
|
Jeżeli masz FACC to kup sobie łuk i czar Conjure Arrow
a jeżeli PACC to kup kusze i czar Conjure Bolt. Proste (jak dla mnie :)). |
muwie ci stary robisz pala biezes spery trenujesz do powiedzmy 50/45 na 10 lv jednoczesnie podczas treningu rob stzaly do luku a potem jak bendzie jusz tak ladnie to biez luk i xp xpx pxpxpxpxpxp 8o
|
Dla palla najlepsza bronia jest dist. Idz na trolle zdobadz parenascie sperow i tren z kumplem jakims do skilla 45. Wtedy kup luk i zacznij chodzic na cos mocniejszego typu slimy ghoule itp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20. |