![]() |
Orcland
No wiec to moj pierwszy temat :)
Postanowilem z kumplem wybrac sie na Orcland. Taki lajcikowy huncik na szybciora. Żadnych lootbagów itp. Ekipa: Brego (czyli Ja :P) Pall lvl 31 mlvl 13 skils 76/61 Vazar Pall lvl 52 mlvl 15 skils 81/64 Ssy zaczelem robic troche pozniej bo nie pomyslalem wczesniej :D No wiec tutaj jak już weszliśmy do fortecy i podziwialiśmy szyk orcow :P 1 Tu se mogłem tylko oglądać jak vazar zabija potworki bo ja niestety nie mam 15 mlvl i czapki niewidki :D Ale wskakiwalem tam co chwile zeby gfb puscic :P 2 Pozostałości po akcji Vazara :) 3 A tu ładna wymiana ciosów z Leaderem :D 4 W trakcie tego zwiedzania i zabijania wskoczył mi 76 dystans :P 5 Sprawiedliwy podział expa ;] 6 A tu gdzieś mi sie zgubił kumpel i musiałem sie sam rozprawić z leaderem 7 Zaczęły mi sie lagi więc trzeba było sie zmywać. Oczywiście nie obyło sie to bez pożegnania :D 8 No to by było na tyle. Prosze o sugestie :P Wybaczcie mi jeżeli wystąpiły jakieś błedy ale to mój first post :D CYA |
Spoczko ssy tesz bym tak chciał ;( :P
|
Spoko SS'y tez musze sie z qmplem na orcland a dokladnie na fortece wbic. Podobno jest jakis quest na orclandzie?? Co trzeba zrobic i co sie dostaje? :)
|
(CUT)
------ Edit by Gremlin Quest spoling. |
Widze że jesteście nowi na forum jesteś więc witajcie :P
Ale powiniście wiedzieć że jest zakaz gadania o questach. |
Zakaz gadania o Qestach jest. Ale dzięki wam wiem gdzie pójdę na 40lvl. THX!! ;)
|
Upsss :O to sorki ale nie wiedziałem :D
Już będe grzeczny :rolleyes: |
Odnośnie fotek to były już zamieszczane są dobre ale następnym razem zrub coś nowego.
|
Wypasione ssy Gratzzzzzzzzz ;)))
|
Zmien server, nic nie widze...
|
Nom wiadomo Orc Land Rullez :D
Tam wszystkie duze lvlki expia ^^ i klepia ze 30 k expa w godzine X( |
No mi jeszcze duzo brakuje do hlvl. Niestety :( A co do expa to masz racje bardzo szybko sie zdobywa :)
|
Quest spoilling zakazany ale mozna udzielac informacji!Nagroda jest k-arm, k-axe i fire sword.Wymagany 40lvl :).
PS.Quest spoilling to jest info jak wykonac questa a nie info o nagrodzie i wymaganym lvlu :P |
Jako ze uwielbiam Orc fortess to te screeny ogladalem z przyjemnoscia. Naprawde najs. Echh pamietam jak kiedys latalem tam dosyc czesto z "moja" ekipa:/ Fajno bylo
|
Jak dojsc do tego questa :)?? X(
|
fajowe ssy mi sie bardzo podobaja... spotkaliscie jaiegos warlorda???
:P |
he
Fajnie wam szlo ale jak bys sam poszedl bylo by bardziej zabawnie:D
|
Kenzo
Mogłeś wcześniej tu zajrzeć zanim wycieli mój post z opisem questa :) Aexer No na Warlord się niestety nie wybraliśmy ale może wkrótce :D Bigvirus Hehe było by zabawnie jakbym padł :D Na mój lvl to jeszcze za wcześnie żeby do fortecy wchodzić samemu. Jakbym spotkal z 5 zerkow i leadera to by było nieciekawie :P |
kurwa zajebiście wyjebane screeny , też kiedyś te jebane sukinsyny będe musiał poros*******ać :baby:
|
Juz widze :)
Orc Land fajne miejsce tak na solo w wyszym lvl, bo z kolegami kiepski exp, wole poh od orc land. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32. |