![]() |
Solo dl by pally- nietypowy sposób
Witam
W ramach prośby ludzi z SS'ow z Astery zsolowalem dl'a. :) Metoda rzadko spotykana, ale..... BTW. Zamieszczam film, gdyż uważam, że można go potraktować jako pewnego typu poradnik. Proszę o komentarze! http://rapidshare.de/files/6280968/solowkadla.rec.html |
Słabo... Spodziewałam się czegoś ciekawszego :P
|
Eno Kojotes grats, ale palka z tego dla nawet Ci calej many nie zdjal hehehe, pozniej drag shield :P
Oddam Ci przyjacielu 50k odbije sie od dna i jazda na hunta bo kiedys trzeba blokna c tego dla no nie :P Jeszcze raz gz;] |
gorszego scierwa nie widzialem, jak mozna byc takim idiota?
|
^
A może podzielisz się szczegółami? Bo z posta z samymi bluzgami wiele się nie wywnioskuje... |
Hehe spoko, troche waste sd ale skoro 4 fun to spox. Przynajmniej masz zdrowe podejscie do gry :D
Btw. No armorek ladny... :P |
Cytuj:
A loot z Dl`a nawet niczego sobie :D |
Robin nierozumiem koncepcji twoich zalozena ale z tego co widze i tak to nie jest nic madrego;]
Wyskakujesz na kogos z morda odrazu, chcialbym zobaczyc jak ty solujesz dla choc widze ze tobie drag by sprawil trudnosci... |
Nie chciałem tak na kolesia ostro wieżdzać, ale sytuacja mnie do tego zmusiła :p
Uważasz, że AOL z takim ekwipunkiem to nie jest nobostwo? :D A co do dragów to masz racje, kiedyś padłem na nim jak bot naszej rodzimej produkcji mi się przyciął i nie mogłem sie ruszyć X( Dlatego od tamtej pory juz nie używam tego ścierwa. Ale jak ktoś ma lepsze progsy to nie omieszkam przetestować :D :D :D |
Cytuj:
Aol nie koniecznie służy do ochrony ekwipunku ale także runek jeśli ma ich dużo to chybra normalne ze nie chce ich stracić , pozatym g armor na asterze jest troszke warte , btw . co do noobostwa to jak patrze na twoje skille w podpisie to myśle o noobostwie .. aha i jeszcze jedno : 00:03 Kojotes Jano: ladny armorek, co nie? - Tak , śliczny :P:) |
Ładny filmik, fajnie ze jedna serią go rozwaliles i chyba +200 many zostalo :D, gratz
|
Golden armor na Asterze warty jest 130-140k, runek też miałem sporo, a jakbym padł, to nie chciałbym się stać źródłem fri itanzów dla jakiś brazuków.
Cóż, w bardzo dalekich planach mam zamiar zsolowania wszystkich lepszych potworków, ale te najlepsze będą musiały jeszcze troche poczekać na swoją śmierć :) . Tak jak powiedziałem na filmie: gram 4 fun |
:d
No Gz zabicia :] Kiedy solo demon?:D
_________________________________ "Tibia's a waste of time" |
lol Smajl<><<>
|
Gz slo DLa i GZ solo 2x draggy
w przyszlosci jak bedziesz bardziej odwazny to spróbój bez mana shielda .. sd,uh.sd.sd.uh czy cos z tym stylu ;) btw. Widze zie sie troszke nie znasz na EQ dla palka sciągnij tego AOLa i kup sobie BOHy ... a g arma tez sprzedac mozesz i kupic c seta but, this is only my little idea rób jak chcesz ;) |
Taki sobie ale GZ ! ^.^
|
Querix, bohy mam w depo (nie wiezysz- podaj maila wyśle screena), założyłem "trampki" bo to zawsze 1 def więcej.
Docelowo mam zamiar nosić golden seta (wersja bojowa- k set) + aol included- nie chcę być dla nikogo źródłem free itemsów. Tymczasem na codzień noszę plate seta + crus + bohy+ p ammy, co nie przeszkadza mi trzymac trochę lepszych rzeczy w depo na lepsze okazje :) . |
Jeszcze RaZ GraTzZz Kojo :D Nice Movie =)
|
Kurde ludzie co was obchodzi jaki kto ma eq?? dla mnie to Kojotes moze biegac i w leather secie z aolem jak ma taki kaprys, to co nosi i czego uzywa to jego prywatna sprawa...
N/C |
Okey, spoko Darth, to była tylko delikatna uwaga, szczerze mówiąc nie pozbawiona sensu, ale i tak zrobię swoje. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:08. |