![]() |
Odnowiony dział "Screenshots" na tibia.com
CipSoft w końcu uaktualnił dział ze zdjęciami na tibia.com - screeny które do tej pory tam były przedstawiały Tibię sprzed kilku lat. Teraz każdy nowy gracz będzie mógł zobaczyć jak to wygląda, a i ci bardziej doświadczeni mogą rzucić okiem - zachęcamy, dział znajduje się tu: klik.
|
Nareszcie... dosc ciekawe zdjecia z przyzwoitymi komentarzami.
|
Nom fajne zdjątka, da się obejrzeć :)
|
Hihi fajne fajne ale mnie zaciekawiła taka zielona czapeczka z ... "oczkami" ;p ciekawe co to jest...
|
Podobają mi się screeny. Już dawno powinni to byli zrobić.
|
nie powiem, mają refleks.....
ostatnie SSy jakie tam widziałem były spod klienta 7.1 bodajże.
hehehehe |
Nom, ssy ciekawe, napewno bardziej przyciagna potencjalnych graczy do swiata Tibii:]
|
Ta... szkoda żę nie dali screenów przedstawiających nóbków błagających o frea ajtanz albo farm drutów czy sorców ahh... ale i tak jest git
|
ale jak milo popatrzec wtedy na wypozazenie co ma tamta paladynka...
troche mam maly zaplon co do tego newsa |
Jakaś lipa z tymi screenami
X( No nawet fajne te screeny, ale myśle, że to jakaś lipa, bo jakim cudem trzy postacie z jednego konta są na tym samym screenie, a w dodatku każda z nich ma 1 lvl, jest na Rooku i nigdy się żadna z nich nie zalogowała (np: screen nr 2).
Sami sprawdźcie. |
@up , Cipy moga wszystko ;]
|
fajne screeny ale co to jest za helm na srceenie 2 albo na innym scrennie jest jaks laska taka ziolona a pozniej za tym screenem sa te znaczki gdzie sa krzyzyki ogien atm cos jak diabel
|
Dla mnie bomba, ale mogliby dać tamte stare też :D (senstyment)
|
Suuuuper itemqi, fajna walka tych ziomqów, teraz widać co mogą naprawdę hlvl =)
|
Haha jakis noobek pozakladal chary z tymi nickami :D
Wszystkie prawie. Spoko o wiele ciekawsze niz popszednie ss o.O nawet pkowanie jakie spokazali a wlasciwie to hunta ;D |
1 fotka to moze byc przeslanie od cipow,bo do tamtego faraona chyba w Ankh nikt nie weszedł,a na tej fotce akurat koles mial Lich staff bodajże.Może ten faraon,akurat wiąze sie z tą pałką?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Mi sie podoba. Tylko tam są żeczy które szukałem na strone i ich nie ma! o co chodzi? |
... na tych zdjątkach Tibia jest z najlepszej strony ukazana , mogli pokazać jeszcze napady pk na obywateli lub wymuszanie kasy/run przez h-lvle ...
|
No ładne ssy , :D :D :D :D tylko jedno mnie zastanawia kto siedzi na huncie na demonach z power boltami :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |