![]() |
Yeah dziś się nam qquest udał i te 2 dragi :) na sloniach bylo też nieźle :P szkoda ze na dworcach nie moglem być do końca :( ale mówi się trudno. jeżeli ktoś nie wie to ja jestem Arro :D
|
Czemu nie komentujecie? Jutro dodam filmy
|
dodałam nowe filmy :)
|
:)
Oglądnąlem tylko Zamek.rec i Truskiarrobehokolobk.rec. Po tych dwóch filmach moge stwierdzic ze masz troche słabe skille.Potrenuj troche bo ten Solo Dragon nie wyszedl najpiekniej...
__________________ Hopek Druid Rulezz :D |
mhm paula filmiki dobre........zrestza wszytko co robisz wychodzi dobrze....
A z ta celesta to sie jeszcze zastanowie dla mnie za szybko zmieniasz serwy :P |
Looz
No spoko, narazie oglądnołem tylko katedre, ale obejrze all i je skomentuje.
--Katedra spoko, najlepsza była akcja co mi z explo w witha nie wyszło to się wkurzyłem i z sd dostał ale fajnie też tarantule tłukłaś :] Mam nadzieje że jeszcze coś razem pohuncimy. --Słonie fajne, można se pooglodać tereny,i zobaczyć że hydra jest na serio nie obliczalna(Należało się temu palowi) Tylko dziwne że tam palo bloczył hydre :/ może dlatego ze się lepiej uhał, ale według mnie to głupio troche zrobili wystawiając pala. (w8 for next coments) ----Katedra2 No no ostro ześmy walili, tylko ze runki się skączyły :( Następnym razem wezme ich więcej to se questa mozemy spróbować, tylko jeszcze 1 shooter... Adrenalinka musiała byc jak ja 0runek, gromada leci a ty upita uciekasz :] :D Fajnie było...oj fajnie..... ----Fajne dworce,fanie teren pokazałaś, wogóle Tiquada super wygląda ale to exp raczej dla knightów, my sorce mamy w końcu Ank ----Hunt na Orc Landzie, był niesamowity! Ale CZEMU NIE DAŁAŚ TEGO JAK TŁUKLIŚMY 3 ORCE WARLORDY. Cert'Zaxon |
Więc
Obejrzalem tylko film z elf questem. niezle ale nagroda z questu taka sobie no i kto sie wyrywa na dragona z 23 lvl i 3 uhami ;] jak bede mial czas obejrze reszte. powodzenia przy kreceniu nastepnych filmow!!!!
|
Cytuj:
|
Wszystko bardzo fajnie :) ,nie będe dużo pisać bo nie lubie sie rozpisywać. Sami podziwiajcie te piękne akcje B)
|
fajne fajnieja gram na Calmeze:)
|
aloe to celesta nie calmera ;p Dziekuje za notki :) mam nadzieje ze jak dobrze pojdzie to w niedziele nastepna sobote albo i wcześniej już powróce do robienia filmow. Na non pvp fatalnie sie trenuje :/
|
Dodałam film z hallowen z cyclopolis , orclandu i KATEDRY PITERO - 2!
Coment plx xD |
Yeah, oglądajcie oglądajcie B)
|
Niestety. przepraszam wszystkich fanów moich filmów lecz filmiki muszą zostać chwilowo przerwane w nagrywaniu. Przy ostatnim filmie był wypadek przy pracy. Dead. Prawdobodobnie ja była truskawka będe grać palladynem. Proszę czekać. Przepraszam jeszcze raz.
|
Padnełaś i co z tego?Każdemu się zdarza...
Nikt niejest doskonały!Wstan i graj dalej!^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do filmów to ładneby ***** można zrobić ;) |
7. http://rapidshare.de/files/6387990/...kolobk.rec.html - Behelord w domku black knighta!
GDZIE BYŁ TEN BEHELORD?! -.^ wiecej juz nieoglądam... |
A może by tak spakować te filmiki i zamiast sciągać 12 razy ściągnać raz i nie marnować limitu ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36. |