![]() |
Screeny i quest
No właśnie .. zaciekawiły mnie te nowe screeny na tibii com.. pojawiają się tam nowe przedmioty takie jak:
http://static.tibia.com/IMAGES/home/ankrahmun.jpg tu chodzi mi o tego staffa .. snake staff ? http://static.tibia.com/IMAGES/home/jungle.jpg a tu o ten hełm ^^ ufo-helmet ? chciałbym wiedziedzieć czy ktoś z was zetknął sie już z tymi przedmiotami i ewentualnie jakie mają arm/atk ? I jeszcze jedno... a mianowicie wyczaiłem wczoraj takiego npca w więzieniu thais (pod siedzibą szeryfa Wyata (Erpha^^ ) ) miałem chwilkę czasu więc zacząłem rozmawiać : 17:03 Ja: hi 17:03 Partos: Welcome to my little kingdom, Ja pedal. 17:03 Ja: job 17:03 Partos: Guess it! I give you a hint: I am not in this cell to cleanit up! ... 17:04 Partos: I wished, I would have never left Ankrahmun. 17:04 Ja: ankrahmun ? 17:04 Partos: Yes, I've lived in Ankrahmun for quite some time. Ahh,good old times! ... 17:04 Partos: Unfortunately I had to relocate. <sigh> ... 17:04 Partos: Business reasons - you know. 17:04 Ja: old times 17:04 Partos: Geee, someone stole my watch. Bad company downhere. i na tym kończy sie rozmowa bo już nie wiedziałem co posać .. na nic nie reagował .. czy wie ktoś może coś o tym , czy jest to jakiś quest ? |
Ten hełmik widziałem chyba w spr. Ktoś kiedyś dał screena z tym. Mi to wygląda na beholder helm :P a ta laska to uderzająco podobna to laseczki trzymanej przez licha, nawet wężyk na niej jest :]
|
Beholder helmet i jakaś różdżka ...
|
Frog Helmet :P
|
Na tibianews.net jest napisane ze ta laska to Lich Staff... jednak nie ma napisanych jej statystyk :/
|
Gdyby ktoś wiedział to zapewne by się pochwalił na Forum...
Jeśli by się pochwalił i miał jakieś dowody to owy przedmiot najprawdopodobniej byłby widoczny na stronie..... Możemy jedynie zgadywać.... Sądze że Lich staff coś mi się obiło o uszy ( NIe potwierdzone ) @UP minimalnie szybszy :P |
zgadzam sie z wami powyzej co do alski,
a co do typa w wiezieniu to jak powiesz do neigo jail lub prison to odpowie zaskoczony cos w stylu "MASZ NA MYSLI WIEZIENIE?! bleble" (oczywiscie po angielsku ;D) ale mowi on ze ktos mu ukrad zegarek, moze trzeba mu go dac ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |