![]() |
Sorcerer pkuje na furorze (cz.3) new
No i wyszla cz.3, mam nadzieje, ze nie gorsza od poprzednich :) Może sie jeszcze cos nagra niebawem :baby:
Link http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/2531 Link http://rapidshare.de/files/6331882/F...czesc.rec.html Plx Comment ;) A tu poprzednie częsci jeśli chcecie ;) Film 1 i Film 2 |
:)
Za***iste pk krotki zwiezle i na temat aha i dla uaktrakcyjnienia (trudne slowo) moglbys pokazywac all loot w dp np aha i moja dobra rada jak wysylasz all to wyslij ten bp na sobie tylk zostaw sd i uh no to tyle ohh i jeszcze jedno zabijaj wiecej red skuli i skuli bo bylo by beznadziejnie gdyby ci dali deleta za zabijajnie :( ale mam nadzieje ze nie :) dopra jednym slowme spuepr 9/10 ten 1 bo loota nie widzialem 3 maj sie :).
|
JA NIEMOGE CO ZA FART z tym dezzetem wy***ane było.Oglądałem all 3 filmy i stwierdziłem że filmy z liam darcrosser i z tobą są najlepsze
|
omg?! cos pieknego :D a loot :D WARTO OBEJRZEC!
|
Masz dobre PVP i widać ze nie używasz aima ; P Następnym razem puść zerka na pala i gwarantuje ci że się nie wyuha
|
Ds by tam wiecej zdziala ale to juz kwiestia inwencji twoorczej :PPP
|
Hehehheh super pkowanko :] Mam nadzieje ze na ciebie nie trafie :D :D :p 10/10
|
Powiem tyle : NICE ! Bardzo ładne wykonanie : )
|
Wow GZ super Loot ! dawaj więcej częsći XD
|
ale to bylo ladne :D hyhy
|
Hehehe niezle.
Ps. Jak cos to tez jestem z Furory mam nick Fussbal tylko plx nie zabijaj mnie :) OK?? ;) |
huh
Spoczko ci to wyszlo czekam na nastempne czesci.
Ps. Jak cos to tez jestem z Furory nick Fussbals ale mnie przypadkiem nie zabij ^^ |
xD
AUAAHAHHA
jak zawsze fera ma za***i***e looty poprostu jego pkowanie rajcuje a do tego ma good pvp ;) pozdro :P |
Najlepszy ded tego ostatniego kolesia NICE L00t XD
Mam tylko pytanko, skąd ty brałeś takich fajnych AFKrów? :> Jak ten Nogias~ Przed filmiqiem poszukiwałeś czy jakichś informatorów miałeś? :> Bo znależc gościa na takim lvie AFK to niezły fart |
Cytuj:
|
Dobre PVP a to z desertem było kapitalne :P nie widziałem pozostałych części ale to było genialne :D
|
@Fussbal
naucz się edytować posty 2 razy piszesz zeby on cie niezabił może jeszcze mu daj buzi w tyłek to cie napewno niezabije |
Moim zdaniem jeden z najlepszych pk filmów jakie widziałem :)
|
Świetny Film !! Naprawdę warto obejrzec, moze niktorzy sie czegos nauczą ;)
|
Juz sciagam ale czuje ,że będzie za***isty:D :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |