![]() |
Raul
Jak donosza najnowsze plotki, konto jednego z moderatorow, Raula zostalo shackowane. Wszyscy uzytkownicy ktorzy wchodzili na linki podane przez niego proszeni sa o NATYCHMIASTOWE oczyszczenie komputera!
C:\WINDOWS\system32\lsasrv***** Trojan.Codbot.Ag Edit: Konto moderatora Raul zostało tymczasowo zablokowane. Sprawa powinna niebawem się wyjaśnić ~Hege |
forum.tibia.org.pl/archive/index.php/t-665.html <<<<<<<<<<, jest o bpk ale nie mam na tamto forum loginu ;/
|
ile jeszcze razy on skasuje ten topic? :/
jakby co, dokladniejsze info - w razie skasowania topicu - znajduje sie w temacie na OWIONIE... |
Cytuj:
|
O ****a.......................
|
Ladna kupa sie zrobila :o I jak wlaczyc ten glupi skaner na onecie!!!???
|
no ładnie dopiero został modkiem i już hack
|
JEsli ktos niesciagnal pliku to tez ma Keyloggera??:P
Skanowalem kilkoma antyvirami i nic niewykrylo. Szukalem po dysku C:/ recznie i automatycznie nic.. a jak w szedlem w uruchom i.. "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur r entVersion\Runi ' To wyskoczylo mi 5 ale inaczej niz na tych ssach i to z ( wartosc nie ustalona ) Co ja mam zrobic aaa !!?? 400k do 100 tlyko :P |
@UP
Jeżeli tego nie instalowałeś to jest OK :) |
Kamien spadl mi z serca.. :D:D mialem isc spac juz ponad godzine temu ale ten glupi KL mi niepozwlolil XD
Dzieki.. I Radze wam tez idzcie spac:P |
Gdybys byl na naszym miejscu to taki wesoly bys niebyl.... Kur* ***an* ma* ***an* hacker. Bym go tylko dorwala :/
|
Taa... Ja dostałem bana na 90 dni za to, że jako pierwszy wykryłem, że Raul został shackowany. Zapraszam do owion'u.
A Administratorzy śpią... :/ |
Przeciez Admini jak weszli to bylo wiadome ze Raul zostal shackowany -.- A pozatym to im sie niedziwie nie ze ich bronie ale kazdy czlowiek potrzebuje snu ale 2 bylo online -.-
Edit: Mam nadzieje ze to zasrane gowno juz usunelam korzystajac z tamtejszego (kilka postow wczesniej" poradnika Ty a lot :) . Bit defender v8 nic mi niewykryl a przed tem wykrywal 2 trojany -.- |
Że co??? Sugerujesz, że byli tutaj admini??? Nie było. Moderatorzy byli, oczywiście. Zagładę ściągnąłem tutaj z IRCa. I chyba Polin na chwilkę wpadł.
edit (godzina 5:25) Dobra, ide spać. Już zasypiam w krześle. Mam nadzieję, że nie będę śnił o Raul'ach ganiających mnie z widłami i krzyczących: "ban na 4000 lat!!!!11". W OWiON jest mój ciekawy topic. Admini! Zróbcie tutaj porządek!!! Mam nadzieję, że Raul zostanie powstrzymany zanim wróci... |
Ale mi sie powalilo sry... Mialam namysli moderatorow drom i zaglada byli (chyba) Pozatym radze zrobic formata.. .chyba ze ktos sie na tym zna bo inaczej to niedarady
|
Format nie jest potrzebny. Wystarczy zeskanować kompa:http://www.bitdefender.com :)
Ide spać... (Patrz 2 posty wyżej) |
Wlasnie uzywam tego antywira A ten Bpk dalej siedzi :/
|
Myślę, że to pomoże. Na IRCu wszyscy tym skanowali i pomoglo. Mi chyba też.
Tym razem już naprawdę idę spać... :P |
Dziwicie się dlaczego admini nic nie zrobili. Drom nie ma neta teraz przez weekend, a MatKus nie wiadomo. Oni też mają prywatne życie.
|
O Ku r... pr zewalone teraz :P padna mi wlasinie dzisaj cos wykryla ale niewiem czy to to
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |