![]() |
Slim
Szukam podobnego tematu i nic nie było prawdopodbnie nabijałabym tylko posty wiec załozyłam nowy temat ponieważ mam pytanie dotyczące slima czy jest taka miejscowka gdzie mozna sobie zalurowac slimy zeby walily tylko 2 :confused: Mile widziana mapka :]
|
ops sry chodzilo o tiquande zjadlam slowo przepraszam :(
|
zlurowac po co lurowac bu.. 1 miejsc domek bk ale noobki sa 2 miejsce carlin podziemia 1 slim znajdz kogos kto blokuje i jazda Sorka za błedy
|
Po ci ci w tiqandzie tam masz lepsze miejscówki :
Ghostland....duzo osob tam trenuje Pod thais :P |
no ale wiesz jak pacc jest i tiquanda stoi otworem to czemu nie :p
|
...
..........
|
Jak wychodzisz z jaskinii krokodyli to nad rzeczka masz takie dwa krzaki, jest tez od dolu przy skale.
|
ja proponuje folde sa tam 3 respy slimow i mozna je tak ustwic ze dwa tylko atakuja to jest dobre miejsce bo jak kiedys tam ciagle trenilem to nigdy nikogo nie widzialem
|
hmm... folda Thais i respik pod carlin ale duzo osób tam chodz
marta jusch cie nie raz na mytherce widzalem:P |
Slimy sa w Kazordoon nie jest ich duzo ale zawsze cos :P aby tam dojsc tzreba ubic kilka soldkow roty i dwarfy. A i jescze jedno poco ci 2 slimy jak i tak one sie sklonuja ;/
|
Cytuj:
ale chodzi mi ogolnie tak zeby byla na tiquandzie taka miejscowka gdzie moge ustawic i sie i beda bily mnie tylko dwa :p A co do miejscowki na polnoc od venore to chcem tam isc ale wlasnie chodzi tam malo osob a to rowna sie pk X( Aha i tak wogole dziekuje ze ktos sie zainteresowal zajrzec i odpowiedziec mi na moje pytanko :D |
mozesz pojsc na darashie niedlago necro na powierzchni tez teran dla pacc i powiedzcie na jakich skilach trenic ze slimamy z plate setem , dwarven shield , steel helmet i jaki mieczyk .
Bo zrobilem se kngihta bo granie sorcem mnie juz znudzilo :D |
To ja tez się o coś zapytam mianowicie:
-Czy slim przesuwa parcele albo je rozwala? sorki że troche off topic ale po co zakładać newtopic o slimach. :baby: |
slim przesuwa parcele a jak na niego stanie to go po prostu psuje pokazuje sie tylko chumrka :p
|
po co isc ci na tiqande na slimy jak sa w innych miejscowkach ?
|
Ja polecam miejscówkę w troll mnt na wschód od thais koło questa na mf, lf, bow i strzały. tam możesz się zblokować na wejsciu i ci nikt slimów nie ubije ;) chyba że z hmm/strzał, ale wtedy wystarczy wyłączyć "safe mode" ;)
|
a ja polecam okollice venore (tam gdzie roty i orc shaman) idziesz do miejsca ze slimami ropasz jednego wyzej stajesz w rogu i trenisz ile chesz ...
fooda jest pod dostatkiem ja ide zawsze najpierw na roty zbieram hamy na capa poten do baga gdzies z 100 i mi to na caly dzien starcza.. pozdro :D |
Zapytam jeszcze raz. Z jakimi skilami mozna trenic ze slimami.
mam p-set, stell helmet, dwarven shield |
Idź lepiej na roty, będziesz miał kasę, food i trochę expa. Slimy są za mocne jak na twoje eq. ;)
|
Cytuj:
Mógłbyś dać screena jak się ustawić? plz :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |