![]() |
Z jakim levelem na jakie potwory?
Zawsze mam ten sam problem-czy mogę i¶ć już na danego potwora z takim i takim lvl.
Teraz mam 4 lvl braukej mi 100exp do 5. Gdzie mogę i¶ć z 4 lvl oprócz ratów? Poszłam na bugi..no cóż był duuuży respawn zginełam... Hmmm nie wiem..las? ?( |
no wiesz..zalezy jaki masz eq i skille,skoro zginelas na bugah no to ci radze tak do 5 levelu na ratach pod all de (pod sklepem)albo na wężach..
_____________ ja na rooku od 3 levelu chodze na bugi pod All D ?( e |
Takich teamtow byly 100 .... 1000.... 1 000 000 .... :/
A ty w dodatku jestes na rooku ;/ nie rob sobie jaj ;/ Ja bym zamkonol ten tamt |
oh WYBACZ ale jestem nowa i nie przeczytałam całego forum.
Co z tego że jestem na rooku? dla twojej wiadomo¶ci mam już 6 lvl i brakuje mi 500exp do 7. Jak chcesz to zamknij sobie temat. X( Innym dzieki za pomoc, problem sie rozmawiazl-chodze na orki,minoski,miski itd:king: |
Więc witaj na forum.
Mogłaby¶ pój¶ć na spidery i poison spidery (czasem moze byc niebezpiecznie dlatego kup life fluidy). I poprzegl±daj forum, duzo na ten temat znajdziesz. I (coprawda mi to wisi bo z natury spokojny jestem :P i pisać sobie moge cały czas na ten sam temat) ale modki mog± się ostro denerwować na te same i same tematy. |
to wiesz poszukaj trolli albo nie wiem szczurow wilkow moze wezy
|
#$@% ile tych temtow juz bylo? Ktos jest w stanie to zliczyc?
Czlowieku masz jak BYK TEMAT. Wlasnie po to zostal zrobiony zeby tam pytac o takie rzeczy. X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |