![]() |
Trening Kolo Carlin
wiem gdzie sa dwa miejsca do train kolo Car jedno to w miescie a jadno na glandzie ale tam czesto nie ma slima , jezeli wiecie gdzie mozna znalesc inne slimy to prosił bym o mapke :D
|
Czy koniecznie muszisz trenić na slimach? nie lepiej z człowiekiem?
|
re:up
a jak on gra np na non-pvp to jak ma trenic z czlowiekiem? a co do treningu kolo Carlin to polecam minoski |
a tak wogule tam kolo carlin na ktury poziomie pod ziemiom zaczynajom sie huntery
|
Cytuj:
@topic idz na zamek kolo ab(blisko)tam dobry exp. A żeby trenic to idz na trole( ;) )też w ab. |
w kanałach pod miastem jezeli poszukasz znajdziesz jednego slima w małym pomieszczeniu
|
a po kiego komu huntery i slimy do trenienia
na sam poczatek sa trole pod ab potem moga byc kopalnie obok kazoo zastepnie femor hills a dopiero potem pogadamy ;) |
Cytuj:
|
40 lvl skile 75/72
40 lvl skile 75/72
|
nie bede robil nowego tematu
wiec nich mi ktos napisze gdzie jest jakis fajny resp slima! podobno w kazo gdzies sa ale po pierwsze nie wiem gdzie a po drugie sa po drodze guardy? o ghostlandzie mi nie mowcie bo mi mojego slima jakis kolo przez miecha bedzie zajmowal gdzies w okolicach venore sa jakies ale droga skomplikowana i po drodze na witcha mozna trafic jak nie 2 lub 3 chociaz nie na raz i beho a na moim lvlu to z beho jakos pojdzie ale z tym witchem gorzej wiec gdzie! mapke dajcie błagam! |
Napisz do mnie w grze,lub na pw.Sorry ,ale teraz nie mam za bardzo czasu odpowiedziec...
|
Cytuj:
A pod Carlin w ogóle są hunterki??Pod ziemią??Bezpośrednio pod ziemią można spotkać slima,bugi i jeszcze pare jakiś badziewi.Gdzie tam jest Hunter?? |
@up
pod carlin są nawet wrl. Chodzi o molts @down drobne przejęzyczenie ;] |
Nie "MOLTS" tylko "MOTLS" - Maze of the lost soul(s).
|
A gdzie tam MotLS pod Carlin... nie dość, że to spory kawałek na północ, to jeszcze głęboko, że ho ho.
|
weź ze sobą fooda i idz na folde tam masz roty minosy i slimy ;) dobrze sie skiluje ;p
|
Cytuj:
|
up.
Zobacz na mapie respa gdzie jest MOTLS (pierwsze chyba 10 numerkow) Tam idziesz schodzisz pod ziemie aż dochodzisz do bramki lvl (30lvl) i schodzisz i są już całkiem przyzwoite potwory. pozdr. |
Idź na foldę na slimy, albo na roty (za kilkanaście dni wrzucę na forumporadnik dla rycerza i planuję wrzucić tam opisaną foldę z ssami).
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |