![]() |
2 dragi - jak bloczyc?
Proste pytanie, jak się ustawić, aby stracić jak najmniej uhow?
|
Tak zeby jak najmniej cie trafialy -,-
Najlepiej staraj sie unikac stania przodem do pyska smoka bo wtedy jestes narazony na f wave |
Jezeli nie mozesz byc na skos z dwoma, badz chociaz z jednym (tak sie zawsze da), a reszta to tak jak z jednym, uwazaj bo 2 dragi moga niezle kombo walnal chociazby z gfb i malee, mysle ze rozsadnie bylo by blokowac je od okolo 600 hp (tak zeby przezyc raczej na luzie), jak chcemy sie pobawic to nawet na 400 hp mozna :]
|
@RE: UP
Rozsadnie ? co to ma znaczyc ? Silne potwory ( szczegulnie w wiekrzej ilosci ) potrafia naprawde duze combo walnac .. Ja mam ponad 1000 hp i przy Walce z 2 <GS> chwila nieuwagi zakonczyla sie red hp ... a tak nawiasem mowiac , huntowanie dragow, jest dosc nieoplacalne , szczegulnie 2 .... i to w pojedynke .... @Topic Zasada ta sama jak przy 1 .... Starac sie stac po przekontnej do smoka ... <polecam lurowanie po 1 > ..............ALBO............... < 2 blokerow i kazdy bierze swojego > |
Mozesz uzywac jescze energy fildow by sie odgrodzic, ale to wiecej roboty niz kozysci. Ciezko ustawiac się dwoma dragami, wiec radze zajac sie jednym, a drugi "samowolka".
|
Cytuj:
Nie wiem czy wiesz ale 1 drag jest zdolny przychrzanić combo za 500... Ostatnio dostałem tak na devil helmet quescie... Więc 2 dragi mogą 1000 ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestes tez narazony na jego oddech :) |
Ja się nie znam ale czy drad wlazi/przesuwa parcele? Jeżeli nie to kilka parcelów no i jakos leci. Jeżeli nie to wstrzymaj oddech i...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja na 50 lvl blokowalem 2 dragi bez najmniejszego problemu :) 52 lvl pallek shooter i szło mi 1 uh max ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
@autor tematu Nie ma recepty na unikanie obu f-wave naraz ale postaraj się unikać chociaż jednego z dragów, najlepiej tego którego aktualnie nie bijesz. |
Cytuj:
Btw. Słownik nie gryzie. Btw 2. Paladyn może "blokować" 2 dragi naraz biegając w kółko a dragi za nim, reszta hituje, w razie co exura vita, potem ewentualnie uh ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |