Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   OmG... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53657)

Yarpen Zigrin 16-10-2005 22:55

OmG...

Apel do modków. Zostawiacie tematy nic nie warte ("Co sądzicie o KŚG" for example) a tematy gdzie można się poznać pogadać o świetnej grze (nie pamiętam nazwy tematu ale o Csie był...). I po co ten temat Historia shakowania Raula. CO mnie to obchodzi. Jak mnie shakowali to dostałem bana a tłumaczenia nic nie dawały... Modkowie więć proszę, rozważajcie wszystkie za i przeciw tematów bo to zaczynać być śmieszne. I nie mówcie, że jak się nie podoba to wyjazd z forum. Ja chce tylko wygłosić swoje zdanie na ten temat. Dziękuję za wysłuchania i pozdrawiam...

Khan 16-10-2005 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yarpen Zigrin
Apel do modków'Modków'.. nienawidzę tego określenia... Zostawiacie tematy nic nie warte ("Co sądzicie o KŚG" for example) a tematy gdzie można się poznać pogadać o świetnej grze (nie pamiętam nazwy tematu ale o Csie był Kogo obchodzi jakieś CSowy kicz.. To jest forum o Tibii....). I po co ten temat Historia shakowania Raula bo raul to wzorowy obywatel i to dosyć dziwne, co się działo zeszłej nocy, nie uważasz?. CO mnie to obchodzi. Jak mnie shakowali to dostałem bana a tłumaczenia nic nie dawały Musieli mieć jakiś 'powód' -.- żeby ci bana dać... Modkowie więć proszę, rozważajcie wszystkie za i przeciw tematów bo to zaczynać być śmieszne. Ty sam zaczynaĆ byĆ śmieszny, stary I nie mówcie, że jak się nie podoba to wyjazd z forum.Ja bym tak właśnie powiedział. Wątpie żeby twój 'apel' coś zmienił. Ja chce tylko wygłosić swoje zdanie na ten temat. Dziękuję za wysłuchania i pozdrawiam...Dziękuję i proszę.

Moze i nie jestem modem, ale odpowiedzieć mogę.

Scream 16-10-2005 23:09

popieram khana.... i kogo to obchodzi ze ciebie ksg nie obchodzi?:S Zainteresowaniem hacka raula jest dosc duze - wiec ludzie sie tym interesuja, niesadzisz? Pozatym jestes zabawny, ksg jest be i do kasacji, a cs jest super i ma byc... bo ja tak chce i mam racje.... omg .....

Yarpen Zigrin 16-10-2005 23:09

Ależ tu się może każdy wypowiedzieć... Też byłem wzorowym obywatelem dopóki moderator Polin nie dał bana na me pierwsze konto za to, że on sam obrażał JP II no to ja wygłosiłem swoje zdanie a ten się zaczął rządzić, woźić itp. i odrazu bana. Dziękuję i teraz dla mnie nie warto być porządnym obywatelem bo i tak wszyscy mają to gdzieś. Mogę dostać za to warna, mi to zwisa... A co do tego, że to forum o tibii. To czemu są tematy o CDA, KŚG, sztuczki magiczne i inne duperele?

@edit up

Ja nie mówie, że KŚG jest be ale dlaczego o tym temat może być a o CSie nie?

Khan 16-10-2005 23:12

@"edit up"

Też nie wiem. Róże błache i płytkie bzdury mozna podciągnąć pod Owion.. Ale powazniejsze zagadnienia w stylu podforum na temat gry, są już nie na miejscu.

Rethfing on Aldora 16-10-2005 23:38

@Khan
Temat o CSie był mój btw. A, skoro napisałeś, że to forum o Tibii, po jaką cholerę nam twoje grafiki z nią nie związane, nie no owszem, jest dział "Grafika" i tam zamieszczasz swoje prace, więc dlaczego my nie możemy zamieszczać swoich rzeczy w OWION'ie ??

Scream 16-10-2005 23:45

poniewaz grupa artysci jest dla osob ktore tworza grafike i moga dzielic sie nią na owionie, a elite players jest dla graczy i jak ktos interesuje sie grami to pisze tam. rozumiesz?

Galarion 17-10-2005 00:03

Shackowanie Raula mialo jakies konsekwencje dla ogolu uzytkownikow, twoje raczej nie.

Mnie naprzylkad nie obchodzi, to, ze ciebie to nie obchodzi. Jednak duzo osob zwrocilo uwage na ten fakt. Moderatorzy maja kasowac wszystkie tematy ktore ci sie nie podobaja? Mozesz miec pretensje, ze po hacku nie mogles sie wytlumaczyc, ale do Raula mody maja wieksze zaufanie i raczej pewne bylo, ze ich nie oszukuje(a moze to kolejny easter egg :P). Wszyscy maja byc rowni, ale nie popadajmy w skrajnosc, ze rowno bedzie traktowany user zarejestrowany np. miesiac, czy tydzien temu i staly bywalec.

Z kasowanymi tematami, tez jest roznie, ten o KSG wymagal dania swojej opini(chociaz i tak niskich lotow, skasowac go! ;)), prowadzil do dyskusji, a temat(y) o CS(wyliczanki chyba) juz byly(do tego sa fora o CS). Przeciez nie wszystko musi byc pod linijke, ze to trzeba skasowac, a tego nigdy nie, wyczucie tez jest wazne

wazz 17-10-2005 09:26

komputer swiat zapewne tez posiada swoje forum... dlaczego tam sie nie wypowiecie? bo taki temat bylby nie na miejscu? nikt nie zbluzga gazetki na jej wlasnym forum?

Rethfing on Aldora 17-10-2005 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scream
poniewaz grupa artysci jest dla osob ktore tworza grafike i moga dzielic sie nią na owionie, a elite players jest dla graczy i jak ktos interesuje sie grami to pisze tam. rozumiesz?

Więc jak się nie ma grupy, to nie można pisać o niczym innym niż o Tibii.

Yarpen Zigrin 17-10-2005 09:38

No właśnie o KŚG też jest forum...

Tasior 17-10-2005 14:44

Temat o csie wyglądał tak: "napisz nick i ile grasz" - pole do popisu nie wielkie. A o komputer świat gry mozna se pogadać troche, nie?

Matek 17-10-2005 14:54

Nie wspominając, ze temat o CSie BYŁ.

Ghost Nieudany 17-10-2005 15:34

Ot, kolejny, jakże kuźwa odkrywczy temat. Zbulwersowany user po raz kolejny wyskakuje z pretensjami do moderatorów, bo nie działają po jego myśli. Straszne!!! :<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fakolpecik, mój niuniek drogi
I po co ten temat Historia shakowania Raula. CO mnie to obchodzi.

1. Z twojego punktu widzenia - my i szefostwo możemy mieć w dupie to, co CIEBIE obchodzi.
2. Thimburd w swoim temacie opisał cały przebieg babraniny z Raulem - bo ta afera mogła mieć poważniejsze skutki. A twoja? Kolejny (yawn) do odstrzału. Jakież to ciekawe. Nie mówiąc już o tym, że na hack Raula były WIĘKSZE dowody.

Rethfing on Aldora 17-10-2005 15:35

Z csem chodziło mi o listę graczy. Co z tego, że taki temat był, skoro już go nie ma ?

Yarpen Zigrin 17-10-2005 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Ot, kolejny, jakże kuźwa odkrywczy temat. Zbulwersowany user po raz kolejny wyskakuje z pretensjami do moderatorów, bo nie działają po jego myśli. Straszne!!! :<

1. Z twojego punktu widzenia - my i szefostwo możemy mieć w dupie to, co CIEBIE obchodzi.
2. Thimburd w swoim temacie opisał cały przebieg babraniny z Raulem - bo ta afera mogła mieć poważniejsze skutki. A twoja? Kolejny (yawn) do odstrzału. Jakież to ciekawe. Nie mówiąc już o tym, że na hack Raula były WIĘKSZE dowody.

Ot, kolejny nie umiejący czytać postów użytkownik.

Tak temat o Csie był ale już nie ma. Ale jestem pod wrażeniem, że temat jescze nie został zamknięty. gratuluje <bravo>

Khan 17-10-2005 17:13

Nie sądze, żeby wyliczanka jaki masz nik i ile grasz WOGLE podlegała pod termin 'temat'..

Jakbyscie pisali o waszej fascynacji tą grą, o wspolnych przygodach(?), taktykach i innych niezapomnianych momentach to pewnie temat by przeżył.

Jakbyście go wmontowali do 'Elite Players' tym bardziej nikt by wam nie zabronił.

Ale OWION.. nie jest działem przeznaczonym do spamu..

Yarpen Zigrin 17-10-2005 17:15

Ja wiem, że jest Elite Players ale wysyłamy podania (ja i mój kumpel) i nie dostajemy żadnej odpowiedzi

Khan 17-10-2005 17:19

Więc wyzywajcie sobie NA NICH, a nie na nas i na modów za to, że starają się utrzymać forum w porządku. Postaw się w ich pozycji - oni tylko wykonują swoją pracę.

Yarpen Zigrin 17-10-2005 17:23

Ja rozumiem, że tocięzka praca tylu n00bków utrzymać i powstrzymywać. Ale mówię, że albo kasować wszystkie idiotyczne tematy albo żadne... Albo robić ankietę jak na innych forach (skasować czy nie skasować...)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59.