![]() |
OmG...
Apel do modków. Zostawiacie tematy nic nie warte ("Co sądzicie o KŚG" for example) a tematy gdzie można się poznać pogadać o świetnej grze (nie pamiętam nazwy tematu ale o Csie był...). I po co ten temat Historia shakowania Raula. CO mnie to obchodzi. Jak mnie shakowali to dostałem bana a tłumaczenia nic nie dawały... Modkowie więć proszę, rozważajcie wszystkie za i przeciw tematów bo to zaczynać być śmieszne. I nie mówcie, że jak się nie podoba to wyjazd z forum. Ja chce tylko wygłosić swoje zdanie na ten temat. Dziękuję za wysłuchania i pozdrawiam...
|
Cytuj:
|
popieram khana.... i kogo to obchodzi ze ciebie ksg nie obchodzi?:S Zainteresowaniem hacka raula jest dosc duze - wiec ludzie sie tym interesuja, niesadzisz? Pozatym jestes zabawny, ksg jest be i do kasacji, a cs jest super i ma byc... bo ja tak chce i mam racje.... omg .....
|
Ależ tu się może każdy wypowiedzieć... Też byłem wzorowym obywatelem dopóki moderator Polin nie dał bana na me pierwsze konto za to, że on sam obrażał JP II no to ja wygłosiłem swoje zdanie a ten się zaczął rządzić, woźić itp. i odrazu bana. Dziękuję i teraz dla mnie nie warto być porządnym obywatelem bo i tak wszyscy mają to gdzieś. Mogę dostać za to warna, mi to zwisa... A co do tego, że to forum o tibii. To czemu są tematy o CDA, KŚG, sztuczki magiczne i inne duperele?
@edit up Ja nie mówie, że KŚG jest be ale dlaczego o tym temat może być a o CSie nie? |
@"edit up"
Też nie wiem. Róże błache i płytkie bzdury mozna podciągnąć pod Owion.. Ale powazniejsze zagadnienia w stylu podforum na temat gry, są już nie na miejscu. |
@Khan
Temat o CSie był mój btw. A, skoro napisałeś, że to forum o Tibii, po jaką cholerę nam twoje grafiki z nią nie związane, nie no owszem, jest dział "Grafika" i tam zamieszczasz swoje prace, więc dlaczego my nie możemy zamieszczać swoich rzeczy w OWION'ie ?? |
poniewaz grupa artysci jest dla osob ktore tworza grafike i moga dzielic sie nią na owionie, a elite players jest dla graczy i jak ktos interesuje sie grami to pisze tam. rozumiesz?
|
Shackowanie Raula mialo jakies konsekwencje dla ogolu uzytkownikow, twoje raczej nie.
Mnie naprzylkad nie obchodzi, to, ze ciebie to nie obchodzi. Jednak duzo osob zwrocilo uwage na ten fakt. Moderatorzy maja kasowac wszystkie tematy ktore ci sie nie podobaja? Mozesz miec pretensje, ze po hacku nie mogles sie wytlumaczyc, ale do Raula mody maja wieksze zaufanie i raczej pewne bylo, ze ich nie oszukuje(a moze to kolejny easter egg :P). Wszyscy maja byc rowni, ale nie popadajmy w skrajnosc, ze rowno bedzie traktowany user zarejestrowany np. miesiac, czy tydzien temu i staly bywalec. Z kasowanymi tematami, tez jest roznie, ten o KSG wymagal dania swojej opini(chociaz i tak niskich lotow, skasowac go! ;)), prowadzil do dyskusji, a temat(y) o CS(wyliczanki chyba) juz byly(do tego sa fora o CS). Przeciez nie wszystko musi byc pod linijke, ze to trzeba skasowac, a tego nigdy nie, wyczucie tez jest wazne |
komputer swiat zapewne tez posiada swoje forum... dlaczego tam sie nie wypowiecie? bo taki temat bylby nie na miejscu? nikt nie zbluzga gazetki na jej wlasnym forum?
|
Cytuj:
|
No właśnie o KŚG też jest forum...
|
Temat o csie wyglądał tak: "napisz nick i ile grasz" - pole do popisu nie wielkie. A o komputer świat gry mozna se pogadać troche, nie?
|
Nie wspominając, ze temat o CSie BYŁ.
|
Ot, kolejny, jakże kuźwa odkrywczy temat. Zbulwersowany user po raz kolejny wyskakuje z pretensjami do moderatorów, bo nie działają po jego myśli. Straszne!!! :<
Cytuj:
2. Thimburd w swoim temacie opisał cały przebieg babraniny z Raulem - bo ta afera mogła mieć poważniejsze skutki. A twoja? Kolejny (yawn) do odstrzału. Jakież to ciekawe. Nie mówiąc już o tym, że na hack Raula były WIĘKSZE dowody. |
Z csem chodziło mi o listę graczy. Co z tego, że taki temat był, skoro już go nie ma ?
|
Cytuj:
Tak temat o Csie był ale już nie ma. Ale jestem pod wrażeniem, że temat jescze nie został zamknięty. gratuluje <bravo> |
Nie sądze, żeby wyliczanka jaki masz nik i ile grasz WOGLE podlegała pod termin 'temat'..
Jakbyscie pisali o waszej fascynacji tą grą, o wspolnych przygodach(?), taktykach i innych niezapomnianych momentach to pewnie temat by przeżył. Jakbyście go wmontowali do 'Elite Players' tym bardziej nikt by wam nie zabronił. Ale OWION.. nie jest działem przeznaczonym do spamu.. |
Ja wiem, że jest Elite Players ale wysyłamy podania (ja i mój kumpel) i nie dostajemy żadnej odpowiedzi
|
Więc wyzywajcie sobie NA NICH, a nie na nas i na modów za to, że starają się utrzymać forum w porządku. Postaw się w ich pozycji - oni tylko wykonują swoją pracę.
|
Ja rozumiem, że tocięzka praca tylu n00bków utrzymać i powstrzymywać. Ale mówię, że albo kasować wszystkie idiotyczne tematy albo żadne... Albo robić ankietę jak na innych forach (skasować czy nie skasować...)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |