Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Space Army Needs You !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53658)

Avager 16-10-2005 22:58

Space Army Needs You !!!

Rekrutacja rozpoczęta do nowej jednostki desantowej. Armia Sił Ziemskich potrzebuje nowych rekrutów ! Więc, możesz przyłączyć się do Armii ! Lub pozostać na swej planecie i modlić się by nie zginąć przez kosmiczne robactwo ! Wstępując do armi gwarantujemy ci:
a) Darmowe posiłki, dla ciebie i twej rodziny !
b) Strój Wyjściowy oraz Mundur !
c) 5.000 Kredytów dla twej rodziny !
d) Darmowe Leczenie we wszystkich szpitalach w Ludzkiej Galaktyce dla całej rodziny !
e) W wypadku śmierci na polu walki, 5.000.000 mln kredytów dla rodziny oraz dopisanie nazwiska na posągu pamięci !
f) Gwarantowane odwiedzanie pięknych i malowniczych planet ! Poznawanie nowych, inteligentnych form życia !
g) Poznawanie nowych przyjaciół !
h) Tępienie wszelkiego rodzaju robactwa !
i) I to co każdy Człowiek chce ! BYĆ OBROŃCĄ NASZEJ WSPANIAŁEJ RASY !

Tak więc ! Na co jeszcze czekasz ! Zgłaszaj się ! Broń naszą rasę ! Podążaj w Kosmos i nisz obce, wrogie mrowiska !

Wolne posady !:

I Żołnierz z podziałem na:
a) Medyk - 0 wolne (NCrash)
b) Spec od Materiałów Wybuchowych - 0 wolne (Baradax)
c) Strzelec - 0 wolne (Dark Sven, Knopers,Ryba)
d) Ciężkie Bronie - 0 wolne (Norah ^^)
e) Dowódca - 0 wolne (Avager)

II Komunikacja - 0 wolne (Barkus, Teletoobis, Sasek62)

III Wojsko Zmechanizowane z podziałem na:
a) Robot bojowy - 0 Wolne (Fakolpet,OnlyM)
b) Pilot Transportowca Desantu - 0 Wolne (Turok_666,Lord pepuska)
c) Pilot Transportowca Opatrzeniowego - 0 Wolne (Minek,Najemnik Bobi)
d) Pilot Myśliwca Między gwiezdnego - 0 Wolne (Kensai,Turil Velrock,Devils Danse,Dreckon,Misza,Dan)
e)APC - 0 Wolne z podziałem na:
-Kierowca - 0 Wolne (emilok)
-Obsługa Broni - 0 Wolne (Berserkerrr)

IV Senat - 0 Wolnych (Sashion,Predalien,Devil Piewek,Zamiela Jr.,Lafina,SimonEKO)

V Naukowcy (Badania broni i innych ważnych dla ludzkości dziedzin !)- Wolne 0 (Norton,Dap-galothij,Vomusu,Kraon,Cor Tibiarz)

VI Prezydent Galaktyki - 0 Wolne (Wymagana sława na forum, w dziale grafiki lub fake'i) (Crowal)

VII Załoga Krążownika Między Gwiezdnego z podziałem na:
a) Główno dowodzący - 0 Wolne (Thimburd)
b) Technik - 0 Wolne (Midarth)
c) Operator Broni - 0 Wolne (Racon)
d) Nawigator - 0 Wolne (Krzysiek Potter)

Zgłoszenia należy dawać w następujący sposób:
Piszemy post:

Jeśli ktoś już wcześniej złożył kandydature na stanowisko i jest ono już całkowicie zajęte... twoja kandydatura jest nie ważna ! (nie tyczy się Prezydenta).

To wszystko, Powodzenia Żołnierzu !

Norah 16-10-2005 22:59

Ja idę na ciężkie bronie :D

Sashion 16-10-2005 23:02

IV Senat plx
Nick: Sashion

Troche niezabardzo kumam o co chodzi ale zapowiada sie fajnie :P.

Dark Sven 16-10-2005 23:02

ja chce byc strzelcem plx

Knopers 16-10-2005 23:03

Nie bardzo wiem o co chodzi ale moge być strzelec :D
to ma jakis związek z Starship Troopers ? bo jakos mi się to robactwo kojaży :P

Avager 16-10-2005 23:08

@Knopers:

Starship Troopers, to było po polskiemu "Planeta X" ? Nie, :> ale mają być coś w rodzaju Xenomoprhów z Aliena oraz inne "headbuggery" i inne gówienka :>. Także terroryści rasy ludzkiej i innej, wojny między gwiezdne kilku cywilizacji i wogule :D .
Takze ma być podział na kilka scen, walki kosmiczne oraz walki na ziemnie, w kosmicznych ma być jako "ziemia" kosmos a bohaterami będą mysliwce z pilotami :) ... cya.

Sashion 16-10-2005 23:10

Eee to ma byc Fake tak? To my bedziemy mogli sobie mniejwięcej wybierac postępowanie naszych bohaterów? Np. zdradzenie ludzi i przyłączenie sie do wrogów? czy to ty ustalasz całą fabułe? xD

Avager 16-10-2005 23:13

up:

Fake, no raczej ja... za dużo by to trwało takie uzgadnianie ;)...

Fake będzie podzielony na kilka kategorii... aż wkońcu wszyscy się spotkaja i ich linia życią zawiąże się w jedną grubą nić... .

Czyli na początku będzie raz odcinek o żołnierzach na planetcie, raz o wojownikach w swych maszynach w kosmosie (czyt. myśliwce) raz o senatorach i ich zebraniach (to moge wtrącać czasem tu i tu )... :) ...
będzie coś w rodzaju Star War'sów ;) .

Scream 16-10-2005 23:18

omg, a nie mozna byc jednym z tych "zlych" ?TT

Avager 16-10-2005 23:19

up:

Moge cie walnąc jako jednego z miliarda robaczków bez mózgów.... i wogule, (takie mięso armatnie).

Scream 16-10-2005 23:22

no chyba nie powiesz ze ta wielka armia bedzie walczyc tylko z robaczkami... to moze lepiej zrob cos w stylu "wnerwiony dzialkowicz" czy cos takiego... a nie za star warsowe klimaty sie bierzesz >.<

BaRkuS_LuCeRa 16-10-2005 23:22

Spox

ja moge byc komunikatorem:P nick Barkus... tylko proszęnie półgłówek

Sashion 16-10-2005 23:23

Hmmm Heh kilka filmow i gier kosmicznych w jednym?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
up:

Moge cie walnąc jako jednego z miliarda robaczków bez mózgów.... i wogule, (takie mięso armatnie).

Hmmm zergi? xD
Ale one tez powinny miec jakiegos przywodce?

Baradax 16-10-2005 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scream
no chyba nie powiesz ze ta wielka armia bedzie walczyc tylko z robaczkami... to moze lepiej zrob cos w stylu "wnerwiony dzialkowicz" czy cos takiego... a nie za star warsowe klimaty sie bierzesz >.<

Kurde niech se robi co chce -.-

Darth Ryba 16-10-2005 23:25

Avager Proooooszę bys zrobil wyjatek i bys przyjął jeszcze jednego strzelca?? prooosze. (albo mogl bym byc snajperem :P) Nick: Ryba Ale w ostatecznosci moge byc medykiem :/

@down
Powodzenia i mam nadzieje ze szybko nie zginę :D

Avager 16-10-2005 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darth Ryba
Avager Proooooszę bys zrobil wyjatek i bys przyjął jeszcze jednego strzelca?? prooosze. (albo mogl bym byc snajperem :P)

Em, idź se na medyka, MEdyk też dostaje broń (strzelcy mają jedynie taki plus że z czasem będą mieli dostep do broni z celownikiem optycznym ...).

@Scream:

Ehhhh... Nie wiesz o co biega i odrazu komentujesz. To nie ma być kolejny fake z serii 1 rasa vs 1 rasa vs 1 rasa i konflikt na całego..... że są bohaterowie co non stop walczą ze sobą .... wystawiaja swoje armie na walke a pod koniec jeden z nich ucieka unikając śmierci, czy tam coś podobnego w tym stylu... . Tu chodzi o to że wszyscy którzy chcą dojść do tego fake'a walczą po stronie ludzi i na rzecz ludzi... . Co do zdrady, jak coś to się skontaktuje z daną osobą na priv lub gg inkognito... i sie spytam czy chciała by zagrać taką role... . To wszystko co moge powiedziec.

Kensai 16-10-2005 23:31

Ja chcialbym zostac Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego ;)

Scream 16-10-2005 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baradax
Kurde niech se robi co chce -.-

a ja se pisze co chce. Nie podoba sie? daj mi ignora

@topic
eeeeee..... pl? ja sie pytam czy nie mozna byc zlym, a ty ze to nie ma byc sieczka rasa vs. rasa i ze ktos tam ucieka by uniknac smierci...

Sashion 16-10-2005 23:33

Czemu niema Rycerzy Jedi czy cos w tym stylu? XD

Avager 16-10-2005 23:34

up up:
Wiesz że lubie chaotycznie pisac, nie nie można być złym, opisałem ci w tamtym poście dlaczego... .

uP:

Bo to nie Gwiezdne Wojny

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47.