![]() |
Banshee quest na Askarze(Final Room)
Guest robiony 14.10.2005 od godzny 23:00 do 03:00 (Masakra)
Team to all ludzie z lvl 60 + na Askarze. Co jest dosc dziwne ze all poszli:) Nie wykonal guesta tylko EXC~ poniewaz wpadl do finall roomu i musial przejsc przez niego i potem nie mogl wrócic:) Ale przeżyl:P:P George został zabity poieważ zablokowal droge jak poszli zabic Torranoo(Hunted jest dosc dawno a pozwolili mu tylko guesta zrobic i oddac swoje nagrody na payments zeby byc wolnym) I za to ze George podobno cfaniakował... Filmik kręcony przez Norwega i mam pozwolenie na udostępnienie go (sam równierz brałem udział w tym gueście:)) http://rapidshare.de/files/6294735/A...nshee.rec.html |
Jestem 1 :P
zaraz zobacze i dam edit myślę że będzie fajny:) Edit: co to za ****** wlanczam przeglądarka mi warjujue 20 sie na raz otwiera nieradze scongac grr X( |
Cytuj:
kolejny deeeeebillllllll debillllll dzisiuś bawiący się zaraz dam EDIT!!!! i się zesram!!!! WOW JESTEM PIERWSZY ALE FRAJDA NAROBIŁEM W GACIE WOWOWOWOWOWOWOW |
:(:(
Ludzie komenty...
|
Ładnie, nawet poszlo niezle, nie rzucily sie wszystkie na was, nie bylo tak ciezko, gratz :)
|
Hehe gz questa, jak zwykle final room trwa duuuzo krócej niż reszta questa. Macie szczęscie z tym czasem bo u nas na azurze jak szliśmy zrobić tego questa ( ja szedłem zaliczysz seale ) to o 16 mieliśmy zbiórke a questa trwał AZ DO 03:00 wiec troche dłużej :P
|
;)
hehe nice:P a pamietasz jaka nas spotkala niespodzianka:P na iridi jak zrobilismy questa i mielismy wbijac do TP heheh XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Cytuj:
HEHE no jasne ze pamietam jak nam wylaczyli pradi potem najpierw ty a potem ja musielismy zsolowac final room;p Ale udalo sie i byliśmy Masta:P:P |
GZ questa i nagród :)
|
zostalem shakowany ten co krecil film moze zbierze bana bo bardzo dziekuje ze stracilem 44k moja praca poszla 28 lvl tez poszedl mam marny red skul kozaku i jak myslisz ze ci sie udalo to moze sie pomylisz
|
@Jinikao pisze sie Quest a nie Guest :D
|
Gz :) Heh ja sie wlasnie na askare przenioslem, to musze zaczac patrzec na ludzi ;p
|
zadowolony s****ielu hakneles mnie cieszysz sie z zarobionej kasy ***any pasozyt zrobiles mi lvl w dul tylko 6 leveli ja sie meczylem zeby zrobic dobra postac cieszylem sie a teraz co mam z tego *******onego red skulla i ani 1 gp w depo a mielm 10 bp sd bp explo 10 bp hmm 44k zadowowolony
Nestro Xav jest *******onym pasozytem tak jak ty a moze jestescie jedna i ta sama osoba zeby was ktos tak skrzywdzil jak mnie nie rozumiecie bo jestescie ***anmi gnojami oboje Zeby was shakowali tego wam teraz zycze zeby was wlasna matka wy***ala z domu z tym komputerem ***ane hakery mozecie tylko sobie strzelic palcowke bo jestescie *******onymi noobami co nic nie potrafia |
Znaczy co haknol cie przez keylogera w filmie? ;)
|
Najs
U mnie jest all git i filmik bardzo mi sie podoba B)
|
Cytuj:
CO ZA po**bany noob;/;/ Jjak kazdemu dajesz passy swoje to nie moja wina ze Cię dzieciaku zhakowali. Prosze modków o zeskanowanie filmu i wypowiedzenie sie czy jest tu jakis keylogger czy nie i zablokowanie konta karpia bo mnie naprawde wkurzyl tymi klamstwami. Nooby niestety sie zbyt czesto rodza.... |
jak taki kozak jestes to mi zbanuj konto noobem nie jestem haka mialem dzieki tobie glupia ****o jak jestes zadowolony z 10 bp sd i 10 bp hmm + jakies dziadostwa i itemy kolegi to przyjedz do Bytomia na solo to bys byl trupem glupi s****ielu STRACIEM PRZEZ TAKIEGO S****IELA PACC TYLKO NOOBY HAKUJA
|
jak jestes taki madry to wiec ze nie dalem nikomu mojich pass'ow ****uchu bo to ty miales key logera i dzieki tobie to wszystko stracilem dlaczego nie podasz swojego nick'a glupia ****o co strach cie oblecial dziwko!!
|
ahhha
Cytuj:
Myslisz ze jestem taki glupi jak ty i bym dal keyloggera pod swoim nickiem??:| IDIOTA a pozatym to jak bys nieuzywal cheatow to bys nie mial hacka mi sie wydaje ale nie oskarazaj mnie wiecej o takie cos;/ |
Karp ty jestes posrany, najpierw mnie obwiniasz, mowisz ze ja cie hacknalem a teraz zwalasz na niego, moim zdaniem jestes wybitnym noobem. zastanow sie nad swoim zachowaniem, moze ta przygoda nauczy cie ze nie warto sharowac konto albo uzywac cheatow...
Nestor Xav |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |