![]() |
Jaki jest wasz cel w tibii?
Tak jak w tytule, jakie sa wasze cele w tibi, z moze zadnych nie macie? Napiszcie tu.
Moim celem jest zrobienie minimum 70 lvlu postacia, ktora teraz gram, wylootowanie mpa i zrobienie 90 mlvla. :P /D |
dobra zabawa i relax? tach - chyba to.
|
A lot of fun + first SCA in mine city ^^
|
Dobra zabawy, zajęcie się czym¶ innym oprócz szkoły
Na pewno jaki¶ 60 lvl i 70 mlvl (jak zdobede zastanowię się nasz dalszym expieniem) Zdobycie jakiegos fajnego EQ typu (MPA, RH, GL idt.) Spotkanie się z Demonem, moze nawet solo ale to lepiej mieć "troche" wyższy lvl :evul: Zwiedzenie całej Tiquandy Odkryć jakiego¶ questa albo fajny itemik Oraz tracenie pięniędzy na PACCa :D I jeszcze więcej dobrej zabawy |
Zabić najsilniejszego kolesia na serwie i hakn±ć go... a tak to tylko mlvl bo słaby mam.
I ***ać hity z SD za 1000 + w graczy xD |
Eee... no nie, zapomnialem napisac to co wszyscy ^.- 4 Fun Xddd
|
Jak najwięcej fun :p. A cel. Hmmmmmmm Może jaki¶ 60 lev i skile po 90 (knightem) a druidem to mlvl ze 60 i styczy :)
|
Zwiedzić cał±mapę dla FACC apotem (może) Dla PACC,jak bede miał:) . no i 4 fun i h lvl zrobić. Btw mój MŁODSZY brat ma 30lvl pall'a a ja 16 :(:( A gówniaż gra dopiero od pól roku :(:( za dużo kompa!!
|
hmm ja chce moim drujem zrobic 30 lv 45mlvl i duzo zarobic a sie nie narobic
no i dla 4 fun a i dla adrenalinki jak ktos mnie ze skullem gania i chce mnie zabic to ****a taka adrenalinka wskakuje chlopcy xddddddd B) |
Zdobycie tego eq po prawej B) Ale z takim zapałem jak gram teraz, to raczej do usranej ¶mierci (w rl) nie zarobie na nie :) A ogólnie- grać 4 fun, zaistniec na swoim ¶wiecie- o realnym mie¶cie nie wspomne :) - Zrobić skila kajtkiem z 90 na jak najnizszym lvlu, albo palkiem ze 100 dista :) Może być też magiem 80 magic :) i moge kończyć z gr± :P PZ and cYa in Tibia B)
|
Zrobic ten zasrany 100 lv ( jak tylko skile wbije do 90 :P jak widac po lewej to nie duzo mi brakuje :D ) Potem wykonac demon quest , Annihilator no i HoTa !!!! Potem moze wbic 100 swordu pograc jeszcze z roczek sprzedac chara i wyjechac na Bahamy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Zostac Tutorem albo Couslorem :D
i miec +100 lev i jakis 75mlev |
Moim celem było :
a) wbić dobry lvl i skile - prawie mi sie udało 10 min braklo :/ (dlaczego wszyscy chca byc naj?..) b) kupic , zlotować dobre eq - prawie :/ b) poznać fajnych ludzi - done ! c) chodzić na hunty i miec duzzzo zabawy - ach te hero i maskryczne wl ;) (niestety na demony nie doszłem :/) Niestety wszysto szlag trafił ... wszyscy by chcieli naj za darmo albożeby sie nie narobić.. czyli o samo co w rl... |
Mój cel:
- 70/70 a pozniej sie zobaczy |
100 lvl - done
Tutor - done Annihilator - preapering FUN(!) - +/-... noobki na non pvp dobijaja.. |
4 fun i zabicie czasu.
|
Zabić z 5x wyzszy level od mojego i shackować jakiego¶ >50lvl :) Oczywi¶cie na promocji :D
|
Zrobić se gdzie¶ z 80 levelik,70 mleva :p I se zlootować, albo zakupić good eq :p .
^ l l__>marzenia :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |