![]() |
Diablo 3 trailer
Mam trailer Diablo 3 i sie nieźle zapowiada. :evul:
http://rapidshare.de/files/4827825/d...ailer.avi.html Ja kocham Tą Grę i czekam na 3 cześć od 4 lat i czekam i czekam mam nadzieje że wkoncu wyjdzie. Ps:Słyszałem że to może wyjść w grudniu i miejmy nadzieje że premiera niebedzie odkładana jak diablo 2 ile to było rok?? ;( :evul: |
nie trainer tylko trailer:)
i nie wiem co w tym takiego fascynujacego... ja za tym nie rpzepadam. |
Gustibus non est disputandum- o gustach się nie dyskutuje
Już ściagam:) |
Wg mnie Diablo to swietna gierka, mozna godzinami grac, znam ludzi ktorzy graja 3 lata i im sie nie nudzi (BN). Moje najlepsze osiagniecie to 4 akt na koszmarze bez zadnego deda, Zabojczynia :], jesli bede mial dostep do III czesci napewno pogram:)
Po filmiku mozna przypuszczac, ze 3 czesc bedzie bardzo zmieniona od poprzednich, pewnie duzo wszelkich nowosci, ciekawe ile to bedzie kosztowac |
Mam nadzieje, że nie spartaczą legendy.
|
wątpie żeby na miom kompie łaziło;( chciaż diablo 2 nie potrzebowało jakiś specjalnych wymagań............
|
Ryba, zauważ, że z 1 na 2 już zmienili sporo:)
|
Cytuj:
|
o tak, TAK ;d
czekac tylko na gre komentarz wlasciwy: ;d;d;d;d;d #edit po obejrzeniu filmiku napal zgasl xDDD wyglada na to, ze moga to spieprzyc ;) |
; )
Zasysanie w toku ; )
Diablo 1 przeszlem bez wiekszych problemow Diablo 2 przeszlem prawie bo przed Baalem gra mi sie spieprzyla ; / ale save mam : ) Diablo 3 Zobaczymy ; ) Mam tylko 400 mhz ale graci tak bede nawet na najwiekszych lagach ; P |
Cytuj:
|
Miło wiedzieć że legenda powraca, ale ciężko wnioskować na podstawie tego trailera jaka gra będzie...trzeba będzię czekać ;)
|
Narazie się sciąga ale nie widziałem na żadnej stronie poświęconej diablo tego trailera więc pewnie to jakiś fake ^^
|
To jest 'fan-art', fake-trailer zrobiony jakiś czas temu bodaj przez jakiegoś gościa z Brazylii... Blizzard na razie nie bąknęło nic o tym, że może być jakiś kolejny sequel Diablo, więc nie ma czym się podniecać...
|
@up
Racja. Ale wy jesteście naiwni :/. Blizzard teraz 100% inwestuje w WoW. Pozatym podawali, że prędzej wyjdzie Diablo MMO niż Diablo 3. Edit Właśnie obejrzałem trailer. Jak można się było na to nabrać? To wygląda mało profesjonalnie i jeszcze nie ma klimatu "blizzardowskiego"... |
OMG to dopiero były czasy kiedy się z kumplami grało w Diablo II LOD przez TCP/IP, ale na singlu także godzinami się wymiatało.
Żebym miał instalki to nadal bym spedzał długie wieczory ale nie chce mi sie płytek po kumplach szukać :/ |
Jak ruszy na Linuksie to po może się zainteresuję :)
|
Cytuj:
a Diablo ssie |
Tibia w porownaniu do Diablo ssie.
Blizzard jeszcze nie spieprzył żadnej imo gry więc nie ma co sie martwić. Wątpie tak pozatym w wyjscie diablo 3. Diablo po raz kolejny sie wskrzesza - troche to juz naciągane i puste. |
Mam nadzieje, ze fabuła bedzie rownie ciekawa jak w poprzednich czesciach, a filmy i epilog byly swietne:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |