![]() |
Mała uwaga dla strony.
Chciałbym zacząć od tego, że to jest mój pierwszy temat i mam nadzieje ze słuszny, gdyż (tutaj zaczyna sie historia) dzisiaj, dzien jak codzien "dryfowałem" po sieci a głównie po stronach tibii. i dzisiaj spostrzegłem, że na mapie respownu potworów niema uzupełnionego miejsca gdzie powinna byc wielka liczba 99 a podspodem opis czyli: Tiquanda, poziomy wyzej...., (nie będę instruowal jak bo sami drodzy moderatorzy wiecie najlepiej. więc z nadzieją czekam na uzupełnienie tego braq ;) .
dziękuje. I prosze jeszcze o tylko jedno, nie oceniajcie mnie zbyt ostro :P |
"Bledy na tibia.pl", pozatym nie wiem o co ci chodzi, mapa wyglada dobrze
|
Cytuj:
|
@up
Jesli myslisz, ze nie ma tiquandy to moze zrobisz? Myslisz ze to tak latwo opracowac taki teren, chociazby tiquande? czy wszyscy chciali by aby Tibia.pl robila i robila, zaraz po update byly na stronie nowe itemy, mapa repsawny itp? Jak masz takie spostrzezenie Hage pewnie bylby ucieszony gdybys dla niego sporzadzil mape tiquandy, ci ludzie maja pewnie setki wazniejszych spraw, powinienes sie cieszyc ze masz mape calej reszty |
@Ryba-knight
zaparzyć ci herbatkę z melisą? B) podobno dobre na uspokojenie mapka wygląda dobrze i on o tym wie, tylko mówi, czego na niej jeszcze nie ma, czy to zbrodnia jeśli się o czymś powie? a może lepiej zachować milczenie i niech nikt się na ten temat nie wypowiada, bo po co przypominać? niech wszyscy w ogóle zapomną o tej sprawie.. niech mapka i nawet po kilku miesiącach nie będzie poprawiana bo jest dobra a komu aktualizacje potrzebne na niej w ogóle? nawet jeśli przez ten czas będzie ich kilka i zmieni się wiele, to po co to komu? a może podążysz ścieżką 'nowego' użytkownika i uprzejmym tonem mimo wszystko jak i on do ciebie się zwracał ty do niego będziesz pisał? ;) @Paseq Lion-Heart jak już zostało powiedziane, można było w błędach dać ;) d. Taube |
@up
Nie dzieki, sam sobie zrobie:P No moze troche bylem za... za niemiły:P, ale sadze ze moja wypowiedz byla jak najbardziej z sensem, moze moglem to inaczej napisac, nowy uzytkownik a ja juz go odstraszam:p |
Ryba chlopak grzecznie tylko powiedzial ze tej czesci BRAKUJE! Tylko trafne spostrzeżenie. a Ty od razu wyskakujesz z mordą typu:
Cytuj:
|
Tak, ale to oczywiste, że nikt nie zrobi mapy respwnu CAŁEJ Tiquandy w tak krótkim czasie (chyba, że robiłby to 24/7 bez przerw na posiłki)
|
Zgadzam się z powyższymi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dont shaut plz X( <----- X |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:19. |