![]() |
Turniej FIFY 06
Propozycja tego turnieju była przedstawiona na forum "Footbal Experts", ale mało osób wyraziło zainteresowanie tym teamatem, więc postanowiłem preznieść go tutaj.
Zauważyłem, że wiele osób na forumposiada FIFĘ 06. W związku z tym proponuję truniej FIFY 06. Można się zgłaszać do 30 października.I np. 3 listopada grałaby grupa A, drugiego B itd. Ilość grup oraz ilść zawodników w grupie ustali sie po zapisach. I polegałoby na ty, że cała grupa spotyka sie na tak zwanym chat gg i wymieniła adresami ip i grali według ustalonej kolejności. Zespoły moga się powtarzać. Ja sobie zaklepuję Olimpique Lyon :] Co do meczy: Mecze po 4 min. na najnizszych detalach (płynność), z faulami i spalonymi oczywiście. UWAGA: PIERWSZE MECZE ODBĘDĄ SIĘ 29 PAŹDZIERNIKA, GDYŻ RACZEJ NIKT SIE JUŻ NIE ZGŁOSI. BĘDZIEMY GRALI SYSTEMEM FRANCUSKIM, TZN. PRZY LICZBIE 8 UCZESTNIKÓW OD RAZU PRZEJDZIEMY DO ĆWIERĆFINAŁU. PARY ZOSTANĄ OGŁOSZONĘ JUTRO KOŁO 20:30 I PIERWSZE 4 MECZE ODBĘDĄ SIĘ W SOBOTĘ, GDZIEŚ KOŁO 16:00-19:00 ( TO JESZCZE USTALĘ Z UCZESTNIKAMI PIERWSZYCH MECZÓW) PARY PÓŁFINAŁOWE: miścik (Manchester United) - Kamos (Bayern Monachium) Thomisson (Olimpique Lyon) - Ville Valo (FC Barcelona) PROPONUJĘ, ŻEBY MECZE ODBYŁY SIĘ O JEDNEJ PORZE W SOBOTĘ, NAJLEPIEJ O 19:00. SA TO DWUMECZE, WIĘC KAŻDY PO PIERWSZYM MECZU BĘDZIE MÓGŁ ODROBIĆ STRATY Z PIERWSZEGO MECZU. NAPISZCIE, CZY WAM PASUJE 19:00. POWODZENIA NA TURNIEJU. OCZYWIŚCIE WYNIKI (PRAWDZIWE) PODAJEMY NA FORUM, LUB (JEŻELI WSZYSCY BĘDĄ) NA CHAT GG. CYA I POWODZENIA :) |
Taaa ta, moze zrobmy turniej Fify 2090 bo wiadomo jak bedzie wygladac... TAK SAMO JAK KAZDA INNA!! Oprucz nieco lepszej grafiki i paru drobnych przerobek to jest ta sama banalna gra co w zeszlym roku, i 10 lat temu X(
|
Cytuj:
|
Wyslij mi na [email protected] cracka do niej to sie zglosze.
|
Ja się zgłaszam. Jeszcze nie wiem czym będę grał bo jeszcze nie mam :). Ale mi kolega ma przynieść.
|
Cytuj:
|
jak juz napisalem w FE to zglaszam sie do turnieju :P
jakby co to Barcelone sobie zaklepuje :] |
Pirackie wersje wchodza w gre? =P
Jak by co to gram Celticiem |
to ja gram ... Arsenalem ;-)
Cytuj:
|
jeśli przez pirata się da to ja wchodze i biore Real.a jak nie to pomęcze singla.jeszcze 3tys.pktow i moge grac Realem
|
Eh, i patrzcie ilu ludzi przyznało się do kradzieży... No ale co zrobić z takimi...
@topic: Ja się na to pisze, jak już napisalem na podforum FE i rezerwuje Hamburg SV. |
Skoro jest juz kilku ochotnikow to moze czas ustalic w jaki sposob te zawody beda rozgrywane? Jakis podzial na grupy, jak bedziemy grali itp. moze jakis regulamin? (ekhem)nagroda? :P(joke)
|
Up& Ustalone to zostanie dopiero po zgłoszeniu wszystkich kandydatów, ale jeżeli liczba uczestników bedzie podzielna przez 4 to zrobimy to w takim schemacie:
1. Gucio-Grupa A 2. Paweł B 3. Gaweł C 4. Zygfryd D 5. Włodek A itd......... |
zapisuj sie
chce sie zapisac wybieram manchester united
|
Zdecydowalem sie przywrocic temat z pytaniem:
"Czy turniej bedzie organizowany czy to byl chwilowy wymysl autora?" |
Cytuj:
Pozatym to chciałbym odrazu zrezygnować z gry z powodów niezadowalającej wydajności gry podczas zabawy przez internet oraz lekkiego braku skilla. :P Pozdro dla Ville Valla, będzie wiedział o co chodzi. :P |
Niestety ja tez musze zrezygnowac z przyczyn wyzszych, pozdro i milej gry ^.-
|
Up& Turniej jest dalej organizowany, czekam na zgłoszenie i przykro mi, że już dwie osoby zdecydowały się odejść...........mam nadzieję, że do końca zapisów, czyli do 30 października znajdzie się chociaż 8 osób.........
|
Dobra... jednak wezme ten udzial... wybieram Bayern Monachium.
|
Jeśli to nadal ważne chciałbym się zapisać. Villrreal chyba ze nawet jak nie mam odkrytego to na multi[playerze moge grac Barceloną
A więc Barcelona lub Villareal |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |