![]() |
hlvl nooby odchodza z Pandy w koncu bedzie spokoj :)
:baby: - Tie Pogromca
i jego kumple z piaskownicy: Zikk, Nareli, Drotter, master zartoh, i inni nobkowie zapowiedzieli odejscie z Pandy. Narazie zabawiaja sie pk'ujac niskie lvl i wylogowuja sie gdy pojawia sie ktos z Ilussion. |
zabawne =)
|
Cytuj:
|
Prawda Czy fałsz? ;p
|
Przede wszystkim to nie są nooby, pozatym o ile mi wiadomo m.in. tie gra tam dalej, osobiscie nic mi nie zrobili ale z tego co wiem niewiele osób na nich narzeka więc nie wiem o co ci chodzi, jak masz jakiś kłopot to widocznie zawiniłeś i przypominam - TO NIE SĄ NOOBY (sam pewnie nim jesteś).
|
Z ostatniej chwili - Nareli będzie grał dalej na pandorii i życze mu wszystkiego najlepszego ;]
|
liinek za***isty temat hahahahaha
|
jak oni sa noobami to ty spruboj nabic taki lvl......
|
zgadzam się ze Skrzatem :)
|
@skrzat ty umisz zrobic 100 + lvl z kilkoma kolegami tak wymienieni panowie
|
hmm...
Cytuj:
.............. faktycznie zapowiedzieli ze beda grac na nowym serwie, ale watpie zeby przestali grac tutaj(Pandoria) http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1021030 |
tie pogromca....
to najwiekszy debil wsród polaków na tym serwerze,pamietam ze dopieprzał sie o niewiadomo co...sam SAM szukał zaczepki,załoze sie ze to szwedzki dupolizek.....a raczej nie załoze tylko wiem....w koncu to zdrajca,TIE-jesteś pionkiem
|
CHoc niegram już na Pandori to mam nadzieje że Nareli i tak odejdzie, to noob jak nikt moze ma wielki level ale inteligencje przedszkolaka -.-"
Chyba on kupił tą postac bo taki debil by setki nienabił. I tak po nich pojawią się nowi i to nigdy się nieskończy, po 9 miesiącach gry na Pandori jestem już tego pewien. ~Hail Pandoria... |
Cytuj:
Ps.Zapowiada się niedługo nowy anni team ;D |
co do tematu ...ciekawe -.-'
a to "i inni noobkowie" HAuAhAu zabawne ^^ |
Cytuj:
owned by 12 knight ? :baby: sorki, jak go zabijał miał 13 :) |
@Wodomuvu_Secura
LoL ?? Jaki temat... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |