![]() |
Najwiekszy PA na Elysi, czyli jak w 1 dzien moze odechciec sie gry
Jak w tytule... straszny pech ;/
Link do filmu: http://rapidshare.de/files/6520389/b...lysia.rec.html Film okolo 30 min. Radze przewinac az znajde sie w kopalniach. No i wtedy radze obraz rozjasnic :> Zapomnialem dodac ze stracilem bohy ;/ |
Ahahaha
Noob z ciebie zamaist stanac i pogadac to biegniesz jak idiota a i tak nie zwiejesz 120 lvlowi a potem piszesz "PLZ" zal i jescze go lejesz nie moge .
PRZYNAJMNIEJ MOZNA BYLO SIE Z CIEBIE POSMIAC XD |
Z filmiku wnoskuje, że używales jakiegoś cheata, przynajmniej na swiatlo, ob normalny czlowiek raczej nie jest w stanie "po ciemku: expić na guardach. Właśnie z tego powodu nie jest mi ciebie szkoda.
Pozatym miałeś szansę uciec temu pk, wystarczylo nie atakować go i biec w pobliże 6 kopalni, a tam rozkopać dziure lopatą, a dalej to juz jak chcesz |
;/ miałeś pecha, że on tam był, chyba, że masz hunta od niego i cie ściga xd, ale ostatnio PA na Elysii się bardzo zmniejszył( głównym powodem był ban,zniknięcie Keto) Tylko skąd Jape wiedział, że nagrywasz filmik i czemu wyłączyłeś cam przed dedem?? B) Może jestem dociekliwy, ale przecież potem już ciebie nie bił.... (Jape Darklight - 120 rp) B)
|
Wlasnie zapomnialem od cheacie :D ale i tak jak widizsz mogles pogadac a ty myslales ze z ringiem i bohami zwiejesz AAHAHA :evul:
|
Nom uzywalem tbi gg.
Zakończylem filmik tuz przed dedem bo myslalem ze uda mi sie wylogowac na exicie. A uciec nie mialem jak ;/ |
Miales bylo stanac jak mowil a nie biec jak bys nic nie slyszal :O
|
Cytuj:
|
Bohow bym mu nie dal bo bylem prawie pewnien ze mi nie wypadna....
|
Jaki Z*** Z Ciebie!!! Zamiast Zalozyc Tarcze I S*******ac Do Kazo To Sie Z Nim Bawiles!!! Ale Ciota!!! X(
|
Wszytko ukartowane
Przecież ten filmik jest totalnie zaplanowany! Koles miales kilka razy tak malo zycia ze ten palek wziol by cie z sd na strzala! Kompletne dno buhahahahaha
|
Cytuj:
Tarcza by mi nic nie dawala i by nie zmniejszala obrazen od boltow. Powinienes to wiedziec. |
Cytuj:
|
N€€B plzzz.... 1.Cheat 2.bez shielda ;s
|
Cytuj:
|
Jape zobacyzl newba i sa zaczol jaja robic haha :D
patrz lamusie 18:16 Jape Darklight: stop moving if you want to live btw. jak by cie chcial za***ac bys lezal jescze w tej jaskini huehue |
Głowa mnie rozbolała od tego filmiku :(
|
Cytuj:
Ty napewno duzo qr** wiesz... Jape sie nie bawil tylko sie chciał wzbogacić, gdyż wiedział, ze ma on bohy... Wiedział tez, że 40 pall ma runy, bolty i dobry eq :> a poza tym szkoda mu bylo sd, wystarczyło jak walił z bełtow i tarasował mu droge m. wallami -.-. Za to napewno nie spodziewał sie kontraataku ze strony Leadera, ale ile ma jape hp a ile leader??? To, że leader wlaczył do końca praktycznie mu nic nie dalo, ale jak Jape wzbogacił sie bohami odrazu dał loga po tym jak znikęło mu battle, zresztą sam dobrze wiedział, ze nikt nie jest mu w stanie nic zrobić nawet teraz kiedy do gry powrócili Tsaro, Elvines, Rekrul, a Bax Sho gra^^ on teraz będzie pkował, także niech lv 30+ sie szykują, zresztą nawet mojego qmpla 25 drut, nawalal tylko po to, żeby się wzbogacić. Teraz żądzi Darklight i nic nie jest wstanie powstrymać ich od PA na elysi... -Arbalest ^^ |
@up
Znam jape od poczatku Elysi to wiem. |
Głupie nooby
Oj nooby jestescie qr** znam leadera na rl i wiem jak było wiec nie pier****** ciekawe co ktoś z was by zrobił na jego miejscu ? wyzucił byś mu bohy pod nogi ? to gratuluje geniuszu po takim zachowaniu się i tak koleś by zabił leadera choćby dla lootu z plecaków. Ostatnio PA na Elysi to duży problem i coraz bardziej się szerzący. Jeśli ktoś ma zamiar pisać jakieś pierdoły na temat filmu niech lepiej nie traci czasu. Szkoda mi niektórych noobów X( . Pozdro Avalanche trzymaj się.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:15. |