![]() |
Nabor
Gutten Tag. Otoz gdy zadzgalem kanapka swojego nauczyciela dowiedzialem sie ze jestem ziom. A teraz na RL. Mam zamiar robic nowego faka w ktorym bedzie paru bohaterow wiec potrzebuje ziomkow z forum. Najlepiej osoby znane ktore siedza na tym forum z 1-2 miesiace. Zadne nowosci. Prosze o zgloszenia.
PS: __DARK_SVEN__, Baradax, Cor Tibiarz, Norah ^^ i Avager oraz Turok mile widziani :D Edit: Lista: Baradax Danuneko Fire Necromancer __DARK_SVEN__ Avager Tymczasowy :D Suchy (sorry ze nie uwaznoe czytam :d) Turok 666 (ave satan or what?) Walekfida |
No nie -.-. Znowu zerznięte z Avagera :/...
N/c Chyba, że ci Avager pozwolił...(bo widziałem jak wykrzystywałeś jego Cp...). |
Można się załapać? Czy ci chodzi o te sławy jak wyżej wymienione?
|
@upup
Avager nie byl pierwszy z tym pomyslem. @Topic Jak chcesz bierz mnie... |
Ja tam moge...Nie jestem tak krotko na forum.
|
Jakie zerzniete z Avagera? Zreszta nic przy CP nie majstrowalem. Czytaj posty. I nie zasmiecaj topicu -.-
|
ja ale nie skonczysz oddworld?
|
Nie zasmiecam...
Najpierw był Nabór do SA, potem ktoś zrobił nabór do innego faka, teraz TY dokładnie z tym samym nawet "przesłaniem" kierujesz sie do nas tak samo jak Avager. Co do CP, odrazu sie skapnołem, że fabuła taka sama, bluźnierstwa, podobne zachowania twoich bohaterów, nawet troszke nicki... tak samo jak Avager'a...a zresztą... po co ci bede mówił, skoro i tak mi nikt nie uwierzy? |
Cytuj:
|
@__DARK_SVEN__
Sorry. Ostatnio nie mam czasu robic Oddworlda :P Szkola. Ale ostatnio z matmy se podrobilem ocene wiec w weekend sobie porobie. |
/ciach/edit
|
Ja moge
Mnie możesz "wykorzystac" do fake.. :D Chętnei zobacze jak wygladam w akcji :D
|
Cytuj:
|
OK! Suchy c'mon! Bierz rzeczy i do autokaru!
|
Propozycja: Załozyć temat do ogłoszeń i listę miejsc i przykleić. Chętni zgłaszali by się przez Prywatną Wiadomość. Nie byłoby zbędnych topiców i zaśmiecania forum. Jeśli ktoś będzie się za to zabierał niech zaznaczy, że pomysł by Thimburd ;)
Bo to już się robi męczące... |
Cytuj:
Ja go zglaszam, wiem ze sie zglosi... |
NCrash - daj liste tych co występują, bo ludzie nie wiedzą kogo wybrałeś...
|
Wtf?
Ja jestem za krótko? Pomyliles chyba rok..
Ja jestem od 04.09. 2004 a nie 2005 przeczytaj uwaznie.. A pozatym nie jestem noobem i nie mam noboowskiego nicku -.- |
plx plxp lx me ...111111111111111 ow forgot about that "!"
btw... Any description of fake ? |
Chcesz to mnie tez mozesz wziasc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07. |