![]() |
test sewery-nie Ot'sy
mam takie pytanie czy ktos wie cokolwieg o test serwerach(nie chodzi mio Ot,sy)porpstu na swiatach no-pvp sa czasem kilku dniowe. bardzo bym prosil date na calmera kiedy jest?
|
od kiedy test servy są robione "co jakiś czas"? Test serva można się spodziewać przed jakimiś updejtami itd. i wątpie żeby były robione regularnie! W jajo Cie ktoś zrobił ;d
|
Nie ma czegoś takiego jak mówisz, test serwer jest przed update. A może był, bo przed ostatnim nie było takiego dostępnego dla wszystkich graczy (tylko dla tutorów/counsellorów/gmów). Więć odpowiadając na pytanie - możliwe że już nigdy nie będzie test serwera, a jeżeli będzie, to przed świątecznym update.
|
ale ja gralem na takim
poprostu kolega mi powiedzial wzielem notwork i test serwer i wszystko dzialalo byla sieczka i okey.i nie przyjmuje takiego czegos ze nie ma wogole tego, bo na tym gralem wiec...
|
Był, ale to nie znaczy ze będzie. Moze sie tak zdarzyc - jak napisal Dabek - ze nie bedzie w ogole i jest mozliwosc ze bedziesz przed kolejnym update'em.
|
Cytuj:
|
nic nie wpisywalem
nie wciskaj kitu. to nie sa Ot'sy.chyba jestes mlodym graczem i jeszcze nie slyszales o czyms takim.zapewniam na swoja mame :D ze gralem w cos takiego .powtarzam tylko w opcjach network i test serwer i nic innego wszytko chodzilo. swoje passy i numer.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41. |