![]() |
Nieszczęścia chodzą parami.
Tibia.pl powraca po weekendowej nieobecności, na którą to niestety nasz zespół nie miał żadnego wpływu - wina hostingu.
Jak dowiadujemy się na tibia.com, także oficjalna strona miała problemy z działaniem - spowodowane było to masowym atakiem DOS (Denial of Service, uniemożliwienie dostępu i korzystania z usługi) na serwery na których znajduje się strona, jednak nie ucierpiały żadne serwery gry. CipSoft przeprasza za wszelkie niedogodności, i zapewnia, że pracuje nad zabezpiecznieniami aby nie dopuścić do kolejnych takich ataków. |
No w koncu juz sie nie moglem doczekac :)
Właśnie kiedy wyniki konkursku? Btw bede mial co robic w przerwach w graniu morrowinda. |
Mamy nadzieje, że to się już nie powtórzy ;)
Najważniejsze, że wszystko już działa, nuda przy treningu zostaje od teraz zabita! :D |
Noooooo narescie ;) Ciezko bylo bez tibia.pl ale na nasze sczescie jestescie znowu :P oby nie bylo wiecej takich problemow.
|
No dobra ale co z konkursem magiczny ołówek??
|
Ja już załamke mielem w ten weekend w tibie mi nie szlo pykac bez was napawde!
|
mi sie wydaje, że jednak z serwerami coś sie stało...dzisiaj wywalało wshysktkich Pytheriańczyków, a gdy sie logowałam, pokazywało sie odliczanie i moje miejsce w kolejce...
|
Nareszcie, cieszę się jak ojciec po po powrocie syna marnotrawnego do domu:D.
I coś Was(tibia.pl) ostatnio mocny pech prześladuje, czyżby jakies moce piekielne maczały w tym palce??...może ks. dyr. rydzyk;P(z małej, bo nie mam do niego szacunku):D. |
Dobra dobra... wszystko ladnie i pieknie... Tylko kiedy beda wyniki konkursu???!!!
Wbijam na kompa patrze tibia.pl dziala! Strona sie laduje ja czekam z niecierpliwoscia na wyniki a tu? |
Ej no..
@up
no właśnie... co z wynikiem.. popieram @up.. co hwile wpisywalem www.tibia.pl patrze ze sie laduje oczy wytrzeszczam z niecierpilowscia czekam az zobacze wyniki konkursu a tu.. Kapa nie ma wyników ;( |
HMMMMmm ja juz zjadlem olowek
Smaczne olowki :] ale kiedy beda wyniki Prosze was sybko :D
nareszcie jest tibia Jupiiiiiiiiii A my tylko banany i banany |
To logiczne, że data ogłoszenia wyników trochę się przesunie. Apeluje o cierpliwość. Jest to raczej kwestia max 3-4 dni.
|
Dobrze że już wsyzstko jest Git - teraz tylko czekać na wyniki kokursu xD
|
Up: coś ci się 2 posty wwaliło, ale fajnie, że taki programik stwaorzyłeś :p
A tak co do wielkiego wrócenia tibia.pl to się bardzo cieszę! Jakoś mi się krzywo gra w tibie nie czytając postów i porad a tak to już GICIOR i wracam do skillowania knighta :p |
uff... nareszcie...mam juz dosyc tibia.org z ktorej sie i tak nie moge nic dowiedziec :) TIBIA PL RULEZ!!
|
Drom sformatował dysk z pracami końkursowymi i się przyznać nie chce ;)
|
YYY...........to jest żart??. No chyba nie mogło sie stać coś tak banalnego w tak profesjonalnym zespole:/. No ale trudno, jak już tyle wytrzymaliśmy to poczekamy jeszcze troche:P. Dobrze że strona już działa:D.
|
YeA! No, nareszcie!
Jeszcze dwa dni i bym sobie podciał żyły. Dzień bez przeczytania min. 60 postów to dzień stracony. Na szczęście już jest, moje kochane, słodkie, miłe, w******* czasem i ulubione forum :D Znowu można się pobrechtać z postów totalnych kretynów i osób niemyslacych. Poczytać o sprawach ciekawych. Obejrzeć ciekawe ss'y i filmy. Pokrytykować fake'i. Ahh... |
Cytuj:
|
Problem!!!
Siema dobże że jesteście znowu z nami :)
Niewiem gdzie napisać do tibia.pl więc pisze to tutaj :confused: Mam problem z tibią albo coś z netem!! Moja historia zaczeła sie tak. Od dnia 10 paź. w tibię moge grać tylko rano, po 13 aż do nocy niemoge wejść nawed to mojego charakteru listy :( Zadzwonilem do mojego neta i jest wszystko wpożo. U mnie net też chodzi perfekcyjnie. Ale nadal niemoge grać w tibie i calę lotnisko Dęblin X( Jeżeli ktoś wie o co biega to proszę o kontakt pod: [email protected] albo pod kom. 661590745 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:18. |