Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Microsoft Office (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54023)

PUPISEM 24-10-2005 22:01

Microsoft Office

Zmienilem se na wina Xp, a jak zapewne wiecie nie ma tu czegos takiego jak Microsoft word, Power paint.... i tam kilka programikow... I tu jest pies pogrzebany... Gdzie w internecie znajde jakies podobne programy? Nie zeby nie bylo ze nie szukalem bo szukalem ale znalazlem cos typu open Office ale to jest po angielsku wiec nie uzna mi bledow polskich HEH. Wiec ponawiam prosbe dotyczaca tych programow...

Cossma 24-10-2005 22:46

W windowsie nie ma worda, power pointa, exela itp,

Te programy są w oddzielnym pakiecie MS OFFICE.

Open Office jest dobry bo dramowy, i nie kłam że szukałeś bo jeśli byś szukał to byś znalazł polski słownik do Open OFFice'a X( X( X(

Badzo 25-10-2005 13:25

www.openoffice.pl

Taka Tuca 25-10-2005 22:17

Popieram, OpenOffice ROX!
Precz z MsOffice!
Gdyby wiecej gier chodzilo dobrze na linuxie, powiedzialbym tez "precz z Windowsem!"

Klimmek 26-10-2005 14:20

Wszystko co Open Source rox! Precz z Microsoftem!

$corcerer 26-10-2005 17:35

Tak, nafakać na M$ to fajnie, szkoda tylko że i tak siedzisz na Windows XP.

Klimmek 26-10-2005 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Tak, nafakać na M$ to fajnie, szkoda tylko że i tak siedzisz na Windows XP.

Na WinXP siedzie bo na nim gram, a aktualnie mam w co pograć więc długo będe siedział. :D

Żółwik 26-10-2005 18:51

Ehhh dobijają mnie niektóre postawy. Dużo osób narzeka na windowsa a inni aby nie zostali uznani za lamerów też narzekają. A ja powiem, że doceniam Microsoft i Windows. Xp mam od dawna i świetnie się sprawdza, nie mogę narzekać. Trudno nie docenić tego co firma Billa gatesa zrobiła dla wsparcia developerów gier tworząc pakiet DX o niebo lepszy od OpenGL (przynajmniej jeśli chodzi o implementacje nowinek).

Shein Silvershadow 26-10-2005 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PUPISEM
Zmienilem se na wina Xp, a jak zapewne wiecie nie ma tu czegos takiego jak Microsoft word, Power paint.... i tam kilka programikow... I tu jest pies pogrzebany... Gdzie w internecie znajde jakies podobne programy? Nie zeby nie bylo ze nie szukalem bo szukalem ale znalazlem cos typu open Office ale to jest po angielsku wiec nie uzna mi bledow polskich HEH. Wiec ponawiam prosbe dotyczaca tych programow...

A że tak się zapytam, nie żebym coś sugerował, skąd miałeś tego office poprzednio?;)

Wikt 26-10-2005 19:19

pier_lic MS! anarchia for the win! arrgh!

co prawda open source jest dobre, ale bez Microsoftu ciezko by bylo rozkrecic cos. szkoda tylko, ze ich oprogramowanie kosztuje w cholere i troche.

PUPISEM 26-10-2005 19:20

Poprzednio miałem wina 98 wiec juz bylo zainstalowane w systemie

Ulath01 26-10-2005 19:50

i co Wam z tego Wina?
ja pare h temu zrobilem formata i komp jest praktycznie czysty ;)
bez sterownikow itp.
Linux jest natomiast troche trudny do opanowania, wniosek? wy*** komputer :>

btw.
do czasu (4h temu), kiedy uwazalem, ze IE jest wygodne, bylem glupcem...
...2 trojany po 1h uzytkowania IE (bezposrednio po formacie) ;)

Ghost Nieudany 26-10-2005 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PUPISEM
Poprzednio miałem wina 98 wiec juz bylo zainstalowane w systemie

Bullshiat.
Musiałeś instalować albo ktoś zainstalował za ciebie, bo z M$ Office jest jak z katolicką wiarą zdaniem Jezusa - "jeśli chcesz". Nie chcesz Office'a, to nie ma problemu, nie instalujesz. Chcesz - to kupujesz i instalujesz.

Matek 27-10-2005 07:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Bullshiat.
Musiałeś instalować albo ktoś zainstalował za ciebie, bo z M$ Office jest jak z katolicką wiarą zdaniem Jezusa - "jeśli chcesz". Nie chcesz Office'a, to nie ma problemu, nie instalujesz. Chcesz - to kupujesz i instalujesz.

A czasami masz domyslnie w zestawie wersje OEMowa;)

$corcerer 27-10-2005 13:43

Zawsze możesz kliknąć uninstall.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22.