![]() |
GM , a uzywa mc.
Kiedys , moj kuzyn dostal ban'a za spamowanie , nie zna Angielskiego wiec postanowilem pomoc mu , i przekonac GM'a ze byl to nie sluszny ban .
Nijaki GM Borceforth Chimera byl na serwerze , ale nie odpowiadal . Postanowilem sprawdzic na www.tibia.com/community... , wpisalem GM Borceforth Chimera - oczywiscie mym oczom ukazala sie lista postaci . Ku memu zdziwieniu 2 postacie byly online : GM Borceforth Chimera Borr Henceforth Stworzylem wiec postac na danym serwerze , i "zostawilem mu wiadomosc" zeby wszedl na chimere i ze mna porozmawial. Oczywiscie nie udalo mi sie wybronic kuzyna ... Zawsze myslalem ze GM'owie to wzory do nasladownia. xD |
|
O ile wiem niemozna byc online 2 charami na jednym koncie. Pewnie jakis Bug.
|
GMy chyba moga logowac sie kilkoma postaciami naraz ze swojego konta. W OTS jest taka opcja (mozna sie logowac kilkoma postaciami z jednego konta), wiec w tibii tez tak moze byc. W przypadku GMa nie jest to karalne, bo to mu w zadnym stopniu nie pomaga w grze. Co najwyzej pomaga w wykonywaniu wlasnej pracy.
To tylko moje przemyslenia. |
Napewno to MC uzywa do robienia runek, skilowania afk knighta czy nazbierania rybek...
Trochę logiki. |
Gmowie mogą używać mc. Ale nie robią tego ściągając jakieś programy. Po prostu robią skrót do Tibii na puplicie, a w elemencie docelowym dopisują "gamemaster". Na OTS to działa u wszystkich, ale nie bójcie się, jak dopiszecie to i tak się nie zalogujecie ;-)) (w normalnej Tibii ofcorz).
|
moim zdaniem gmowie moga uzywac mc jesli nikt o tym niewie, bo niepowinni dawac zlego przykladu, a tak pozatym mc jest nielegalne ;p
|
Cytuj:
Nie napisalem "GM uzywa mc !!11 Trzeba to zglosic do CipSoftu ! " :D . |
Cytuj:
Spójrz na inne posty. |
Lol
Ludze czy w nie wiecie, że gm może grac na kilku charah i to jest legalne.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |