![]() |
13 druid pk (Super loot)POLECAM!!!
13 druid pk(super loot)jak dla mnie to loot nawet niezly ale oglądajcie sami(film krótki niedługo będą następne części włączone do tego filmy
link------> http://rapidshare.de/files/6558486/faciat_pk.rec.html polecam!! |
hehee niezly loocik ;] gratz
ale to byl noob wszystko do bp schowal.... rozumiem ze trenil ale mógł wziasc itemki na siebie ... |
może myślał, że jak sie schowa itemki do bp to mu niewypadnom :P
ale speeda to on mial i zeby w ogien wchodzic :P moglby zwiac i mze jakis h-level by mnie dopadl blisko miasta :P |
Przekroczony transfer. LUDZIE POSPIESZCIE SIE KAZDY CHCE OBEJZEC -.-
|
Niee... On ma IQ pewnie z - 10 :):)
Nie jest to super loot. Jeden gorszy lvl od ciebie i bezbronny, to nie za dobre pk :) KOlo widoczonie miał protektora, który mu dał itemki :). Albo też zarobił, a miał kolegów. Jednak na twój lvl to niezły loot. Gz filmiku :). W koncu dostałeś hunta czy nie? |
ten pierwszy Najt to zpanikowal xD "Spokoj ducha imitacja zbroi"
|
Cytuj:
czlowieku masz iq pewnie mniejsze od niego popatrz na swoj podpis "pod biurkiem(jem karaluchy)".Acha sorry masz 12 lat xD pzdr |
niemam hunta.
On ma protektora bo póżniej mnie zabił 41 elite(chyba 41 elite) ale to byla babka :Pale zrobie następne częsci bo mi 2 mlevely spadly :'( |
W sumie to nie jest dobry loot :P ale moze byc.To naprawde byl n00b char
pozdro :evul: |
Kurde czemu ja nie mam nigdy takiego loota jak zabije noobka nie mówie żeby był jakiś super ale g-shield i p-legi troche na nowym swiecie są warte B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |