Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Jak to jest na Askarze!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54063)

Gold'Ciaper 25-10-2005 15:12

Jak to jest na Askarze!!

Siema!!
Chciałbym się dowiedzieć paru rzeczy i rozwinąc ten temat , jak szukałem takiego nie ma jeszcze. Chodzi o to że na serwerze panuje glidia Eclipse , jak rozmawiałem z kilkoma polakami podobno ma wybuchnać wojna , ponieważ jakies gildie chcą sie przeciwstawić Eclispe, i jeżeli wiecie coś piszcie tutaj.
Druga sprawa to poprostu piszcie tu co wiecie o Askarze !! :)

Barts 25-10-2005 16:31

1) eee twoi koledzy chyba nie graja na Askarze skoro nie widza o co biega a ja i tak nie mam sily narazie zeby mowic
2) Askara to nowy swiat i gra sie na nim tak samo jak prawie na kazdym swiecie (tzn wchodzisz na rooka zdobywasz 8 lv....)

Tolarian Mage 25-10-2005 23:51

mam jakas postac na askarze i jest tak

polacy narzekaja ze miara bo eclipse jest swe
jest pa (w normie)
jest pk (w normie)

generaie nie zauwazylem nic co by mialo przeszkodzic w graniu tam ;p
jednie brak checi

KoZa01 26-10-2005 07:53

ja nie narzekam gram na askarze i jestem hmm providerem dla Christon Dark'a
mam protka i jakos zyje :D ale tak to troche pk tu smiga ale nie biją za czesto ;D

Barts 26-10-2005 09:59

Radze ci zmienic Providera albo troche uwazac... Jesli Christon Dalej bedzie z Weliaxem trzymal dlugo nie pogra na tym servie :/ (no i atakowal czlonkow mojej gildii :) )

Orzelek 26-10-2005 11:00

no to ja wam powiem ciekawostke :p

moja gila Green Land ma nowego lidera i teraz rozpoczynamy nabor lv od mniej wiecej 20 lvl magiczne i 25 lvl knighty i palki proszeni o zgloszeni sie do lidera :]

a tak w ogole to nie iwem co sie dzieje ale askera weliax ***nal, za co ?

Jush sa takie dwa tematy wiec nie klam ze szukales X(

KoZa01 26-10-2005 13:14

server jest ogólnie ok ale ludzie wariują za bardzo :D i wogóle noobów jak mrówek w mrowisku ;d póki co robie hmm dla christona ale moze przezuce sie na gfb nie wiem czy to opłacalne bo to mój first sorcer :D

Barts 26-10-2005 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orzelek
no to ja wam powiem ciekawostke :p

moja gila Green Land ma nowego lidera i teraz rozpoczynamy nabor lv od mniej wiecej 20 lvl magiczne i 25 lvl knighty i palki proszeni o zgloszeni sie do lidera :]

a tak w ogole to nie iwem co sie dzieje ale askera weliax ***nal, za co ?

Jush sa takie dwa tematy wiec nie klam ze szukales X(

Hmm To tak Graty nowego lidera i gildii
Co do Weliaxa to jest Hunted Przez Nyxorius za PA i atakowanie czlonkow. Licze na to ze nie zakonczy sie to wojna :)(co do Christiana nie jestem do konca pewny wiem ze Atakowal Tinupa i Deeyaja ale chyba nie jest Hunted bo Brian z Zunrim sie tym zajeli)

@up
Tak poza tematem to
GFB nie oplacalne :P Rob HMM dla siebie lub sprzedawaj detalicznie (10 bp za 15k itp) albo zachowoj dla siebie :)
Pozniej SD xD

Michad 26-10-2005 13:44

Wlasnie sie dowiedzialem ze jest wojna :P Nyxorius vs Weliax :) wczoraj prawie by padl :P

Barts 26-10-2005 13:47

No co ty??
14:39 Weliax Aslet: war
Juz wczoraj :)

Zizevolo 31-10-2005 18:15

a ja tam lubie ten serwer jestem w czolowce w skilach i mam 43lvl i duzo duzo znajomych chociaz namawiaja mnei na powrot na lunare ale chyba nei wroce

Warmendes 31-10-2005 20:17

Ogólnie fajnie jest na askarze. Dużo Polaków. Zaczołem grac w piatek i narazie mam 17 lvl ^^ xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47.