![]() |
Lagi i kicki na niemieckich serwerach
Ostatnimi dniami gracze kilkunastu niemieckich serwerów doświadczali częstych lagów i kicków. Nie jest to spowodowane winą CipSoftu, ale jednego z routerów na drodze między serwerami gry a komputerami graczy. W celu rozwiązania tego problemu, jego przepustowość ma być dzisiaj zwiększona, a z powodu tych prac kolejna fala ciężkich lagów i kicków nastąpi dzisiaj, 25 października, między 17:45 a 18:45. Dotyczy to światów:
Arcania, Askara, Berylia, Celesta, Elysia, Furora, Galana, Guardia, Harmonia, Inferna, Iridia, Morgana, Nebula, Obsidia, Pandoria, Premia, Refugia, Saphira, Selena oraz Thoria Radzimy zachować ostrożność i nie zapuszczać się o tej porze w żadne niebezpieczne miejsca. |
Zauwazylem wlasnie, czekalem na ten news :)
|
Boshe znowu ile mozna -.-
|
no nie wiem...na Lumineri też były lagi i mass kicki ... na trade co chwila można było zauważyć 'miłe' komentarze ;)
|
Przykro mi wszystkim grającym na niemiech serwerach. Ja na szczęście, nie dawno zmieniłem świat na amerykański :) Akurat kicki się zaczynają :(
Odczuwam na Pacerze podobne lagi, może tez te kicki są na amerykańskich? |
Aurea
Na aurerze tez byly mass kicki i lagi
ciekawe czy podczas prac na tym serwerze tez beda lagi.. obly nie ;-) |
Cytuj:
Killed at Level 30 by a cyclop. :( |
Samera
Cytuj:
(sry za bledy ale tak szybko pisze bo lekcje rzekomo robie xD) |
eh.... ile morzna //można//:/ tragedioa no normalnie koszmarno dedlem przez te lagi. :( Ale jasli to ma sie poprawic przecierpie jeszcze i to 8o i nie bendzie legów
|
z tymi routerami non stop cos sie dzieje !! i zazwyczaj tyczy sie to niemieckich serverow :(
|
Bleh? Znowu? Jeeeezuuuus! Na szczęście na Aldorze takich problemów nie ma.
|
Cytuj:
CipSoft od dawna mówi zeby gracze z europy i azji zachodniej grali niemieckich lagach a na amerykanskich -ameryka płn i płd Co do pingu...Start>uruchom i wpisujesz tam "ping onet.pl -t -l 1400" Bez cudzyslowiow ofcorz btw.na saphirze nie ma juz lagow. |
loool?? chyba nie widzieli co wczoraj na asterze sie dzialo... 8 kikow i mass lagsow to mala przesada ...
|
Omg... dobrze ze zauwazyli, szkoda ze za pozno...
Oct 23 2005, 11:13:12 CET Killed at Level 41 by a dwarf guard Ciekawe czy CIPy zrobia cofke serwa, bo mam wrazenie ze nie tylko ja padlem -.- PS. Jeżeli padliscie w ostatnich dniach, chcecie cofke serwa lub powiedziec cokolwiek na temat lagow to mozecie sie wpisac tu http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=997103 |
Dzieki Bogu gram na Aldorze :p chociaz przedwczoraj byly lagi na servie i byly nawet 2 kicki 8o
|
O nie
A ja gram na celescie. i dzisiaj se tego ****walem i patrze nie mialem capa i wywalilem plate armora(moze to nic ale wokol bylo trche dwarfow i soldkow),patrze wylaczyla sie tibia(kick 3 pierwsze razy) a tu 50 osob w kolejce 8o czekam-uff nic.Potem drugi i trzeci... :(
PS.Fuks!Nie deadlem :cup: |
WIEDZIALEM!!!
glupie CipSofty!! :D 19:15 a konca lagow wcale nie widac.... |
Farciarz!!!
A ja mam farta ze w tych godzinkach niegram!!! :]
|
Heh może w końcu coś z tym zrobią :(
OFF TOPIC: Kiedy będą wyniki konkursu ??!!!!!!!!!!!!!!!! |
Na amerykanskich serverach tez sa mass kicki i lagi :P ale to juz inna bajka :(
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |