![]() |
Gadżety Tibia.pl
Tak jak kiedyś obiecaliśmy wprowadziliśmy do sprzedaży nasze gadżety. Kubeczki oraz inne bajery. Wszystko to co już jest dostępne jest tutaj. W najbliższym czasie będzie więcej koszulek do wyboru, czekamy teraz tylko na rozwiązanie konkursu (przedłuża się przez awarię strony). Dzięki temu, że będziecie kupować kubeczki i koszulki my będziemy mogli robić częstsze konkursy z coraz bardziej atrakcyjnymi nagrodami oraz strona będzie się jeszcze szybciej rozwijała. Dzięki Wam i dla Was będziemy mogli ulepszać stronę, oraz tworzyć nowe jej działy. Kubeczek czy koszulka to również znak rozpoznawczy, będziecie mogli się pochwalić nimi przed znajomymi!!! Czy jest coś lepszego niż picie z własnego tibijskiego kubka podczas huntowania? Na pewno Nie! Dlatego namawiam do zakupów, gadżety są naprawdę fajowe, wiem bo sam mam :) Zapraszam na poniższą stronę (link znajduje się również w lewej kolumnie menu "Gadżety"):
|
lol nice :) Naprawde fajne te gadzety. A szczegolnie kubek "Yuu advance in drinking" dobry pomysl ! Wiecej takich gadzetow !
|
Fajny pomysł
Spoko pomysł, fajne gadżety :) więcej prosze :D
|
Cytuj:
"Czy jest cos lepszego niz granie w tibie w wlasnej koszulce, spodenkami, majtkami, skarpetkami, rekawiczkami z logo "tibia" jedzac przy tym z tibijskiego talerza, pijac z tibijskiego kubka? Na pewno Nie!" ;) Bardzo dobry pomysl na utrzymanie serwisu. |
Tak, gadżety są ładne dla oka. "You advanced in drinking". ;) Fajny pomysł na kubeczek.
|
tak, fajnie, fajnie, ale co z konkursem?
|
Fajowsko! :)
Super bajer te gadżety :) fajny pomysł z "Advancem" na kubku :p
A co z "Magicznym Ołówkiem"?? :] Z niecierpliwością oczekuję na wyniki konkursu :):):) |
przecież napisałem :)
|
o.O fajnie a beda jakies frii itensy?
@down =/ szkoda Cytuj:
|
tylko jako nagrody w konkursach
|
No skoro ma byc wiecej konkursow to moze warto kupic,ale w sumie po co nam konkursy ktore przez rok bedziecie roztrzygac ;]
|
dobr adobra do konca tygodnia rozstrzygniemy mielismy problemy jak sami widzieliscie!!
|
zapytanko
a jak bym dostał jakieś wyróżnienie w magicznym ołówku to przewidziana jest jakaś nagroda?? :D :D chciałbym tego pacc'a wygrać :P :cup: :evul: :cup:
Mam nadzieję że komuś się mój rysuneczek spodobał :P |
Nice :) A kto wymyślił napisy na kubkach itd ? :D
|
Ladne projekty kubkow itp, ciekawe jakie beda z tego zyski:)
|
Fajne ;]
Fajne te gadżety ale jak konkurs? :P
|
ja zrobilem grafike kubka
|
Super! Ja chcem qbek z Pikachu!!!..eee tzn. z Orshabalem :confused:
A tak serio, to niezły pomysł ;) Już zbeiram na koszulke xP |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Czekam na jajcarskie wzory koszulek, bo teraz nie ma co komentować. |