![]() |
Potrzebuję ludzi...
Potrzebuję ludzi do mojego nowego Fake... max. 10 osób... That's all.
1.Avager (Rycerz) 2.OnlyM(PL) (Mag Ognia,) 3.Fire Necromancer (Łucznik) 4.vaviec (Mag Ognia) 5.dap - galothij (Łucznik) 6.Sashion (ŁUCZNIK - WYCZERPANY) 7.Danuneko (Rycerz WYCZERPANY) 8.Staler (Łucznik zła,) 9.Norah (Mag zła,) 10.Sven (Łucznik zła) 11.Kwadratowe Koło {Nemezis} (Rycerz Wertox'a) 12.Mafuss (Rycerz Wertox'a) 13.Rejdi {Myzrael} (Zły Łucznik EVUL1!, wolne:3) 14.Mefisto (Mag Ognia WYCZERPANY) 15.Kwaso (Mag Ognia) 16.Arthas (Barman - WYCZERPANY) {PUPISEM} 17.Kedez (Questor - WYCZERPANY) 18.Simoneko (gość) 19.Safut (Mag zła, wolne 2) 20.Turok (gość) 21.Sedix (gość) 22.Rzorek (gość) 23.Cube (Rycerz Wertoxa) 24.Knoxvill (?) (Rycerz Weartox'a) 25.Safut (RYCERZ) - WYCZERPANY, WYCZERPANY, WYCZERPANY Ostatnia kolejna ;) x). Jak widzicie przedłużyłem do 15 ^^. Rangi: Kolega, Barman, Rycerz, Mag, Przechodxień, Gośc, Łucznik, Questor (gośc który daje mi zlecenia), Łucznik Zła, Mag zła, Mag ognia, Rycerz Weartox'a? |
Hmmmmm... co by tu powiedzeć, Ja.
|
Moge ja, too? Plx plx plx
EDIT: -Mag ognia- plx pxl |
Ile jaszcze takich tematow bedzie...?
Ja sie zglaszam... |
ja też chętnie
|
MEMEMME plx ja :] chetnie pomoge
|
Dzięki, dzięki ;) tylko wybierzcie po jednej randze...
|
Ja sie nie obraze jak mnie dodasz...xD
Mag.patrz na date editu a nie posta bo potem ludzie beda edytowac i mi miejsca krasc... |
JA chce łucznikiem zostać!
|
Po raz kolejny....ja
|
powariowaliście z tą rekrutacją;)
Ja się zgłaszam. Łucznik, outfit najlepiej elf scouta:) |
ja chce plx plx
Łucznik |
Ja chce na łucznika.
|
A ja na Rycerza...
|
Chciałbym być Magiem Ognia lecz bardziej Łucznikiem. ;]
@Edit Oj.. niedoczytałem końca posta, to chciałbym zostać Łucznikiem Zła. @Edit Rasa-Elf Nick-Staler |
Ja chce być magiem zła!!! :D
|
Nicku bardziej "fantasy" nie wezmę do średniowiecza ;). Wymyśl jakiś nick i napisz rangę...
|
Mag Zła plx?
Nick: Norah |
do skasowania post...
|
MOŻECIE WSZYSCY, KOTY PSY STARE BABCIE I LUDZIE!!!!!!! ALE WYBIERZCIE RANGĘ I EW. IMIĘ, RASA!!!!!!!!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:18. |