![]() |
Warlord Sword zdobyty!!!!!
Kyrhon z Isaras Finest na Isarze posiada Warlord Sword. Kilka minut temu zamienił się w niego w Thais. Słabe wykonanie zdjęcia ale robiłem w pośpiechu bo po chwili zmienił się w siebie:
http://www.bmatrix.elsat.net.pl/1.jpg |
Polacy mieli go wcześniej-.-
http://www.tibianews.net/img/shortnews/warlord.jpg szkoda tylko że oba te zdjęcia to kit-.- |
Ehh, to nie wiedziałem. A wiecie coś o nim?? Może jest z jakiegoś bardzo trudnego questa?? Albo nagroda od CipSoftu?
|
OHHH AAHH ONI MAJA TEGO WRL SWORDA OMFG!!!!
boze.. jest taka runka jak chameleon rune, poszedł do spoconego cykl0pa zamienil sie i statkiem do thais i juz... alez problem... TO ILUZJA NIE MA ON WRL SWORDA |
Narazie nikt nie ma tego miecza. A jak ktos ma to jeszcze nikt o tym nie wie. Cos czuje, ze z tego tematu zrobi sie kolejna klotnia, czy to fake'i, czy nie...
|
@koronowany rycek
Przeciez on napisal ze zamienil sie w niego bedac w Thais @on topic Jesli naprawde go posiada to gratz dla niego |
No niezle, nie jest ich wiele, ciekawe ilu jeszcze go posiada, musi byc wieeele wart :)
|
jeżeli zdobył go z questa to GZ dla niego
up@ jedno jest pewne żeby go dostac musiałbyś dać: Full HOTA,MPA,G-LEGI,Steel bootsy,SoV +kilka kkgp |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up mozna do wszysttkich miast na Tibialandzie(tzn. na glownym kontynencie)
|
Cytuj:
|
Nie trzeba :d
http://i12.photobucket.com/albums/a2...rlordsword.jpg |
@up: hmm, tyle ze on sam przyznal jak to zrobil...
|
Z tego co ja wiem to aby zamienić się w jakiś przedmiot trzeba mieć go na sobie. Jestem tego prawie pewien bo kiedyś był topic o tym że jeden gość ma soft boots (zamienił się w nie) i jakiś modek napisał że aby mieć ten przedmiot trzeba go mieć na sobie. Kyrhon twierdzi że ma Warlord Sworda, jest duże prawdopodobieństwo że kłamie ale już pisałem o zamienianiu się w item.
|
Boże Boże .. ręce opadają ..
1. Można być sorcem (lub drutem) i urzyć czaru Creature Illusion inkantacja Utevo res ina " xxx (gdzie xxx to nazwa przedmiotu lub stworzenia) 2. Możemy urzyć dowolną profesją runy Chameleon na przedmiocie i samemu się w dany przedmiot zamienić Czy to takie trudne ? A tu snucia jak z księżyca .. zresztą .. Hidetaka wam udowodnił moją 1 metode A Kyrhon drugą .. Zresztą to co niektóre n00bki (sorry że po imieniu ale .. ;P) jak zwykle snują a co trza by dać do jakiegoś questa żeby go dostać .. po 1 QS. po 2. Jak byście zauwarzyli słusznie - gdyby quest był to już by ktoś go raczej wkońcu zrobił .. |
Ja ostatnio widziałem jak tego sworda miał jeden player z ekipy która rozwalił orch shabala (nie pamiętam jak się dokładnie nazywa :p) a dokładniej wyleciał on im z niego na forum jest gdzies te zdjecie.
|
Cytuj:
Można być sorcem (lub drutem) i uŻyć czaru Creature Illusion inkantacja Utevo res ina " xxx (gdzie xxx to nazwa T Y L K O[jak sama nazwa wskazuje..-.-] stworzenia). |
Cytuj:
buahahah Ale zes chcal zablysnac , jak tak to zmien mi sie w beczke ... -.- |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09. |