![]() |
Wasze Depo.
Mam pytanko: ile waży wasze depo bo moje 5189.7
piszcie ;) . DLA NIE WIEDZĄCYCH! :P jak sprawdzić: do worka (plecaka) wpakujcie co macie w depo i dajcie "look" :] |
a Mnie to nie interesuje :P
temat uwazam za troche glupi!1 NO ale moge powiedziec ze w depo mam 243 przedmioty |
Klejny temat "nabij posta" więc nabijam ;) Poniżej 1000Uncji, tobiero się rozwijam xD
|
Moje poniżej 1000 uncji bo wznawiam postać ale przed zhackowaniem był to jeden wielki śmietnik :)) :)) :)) :)) :)) :)) spokojnie ponad 5000 uncji.
|
hyhy
Ja mam co chwilke ponad 5000uncji bo chodze na guardy i co chwile mam lootbagi po 3000uncji... jak sie zbierze od 5000 do 10000 to ide to sprzedac =]
|
Glupie pytanie po co chwalić się ile waży twoje depo.
Ja czego nie potrzebuje to sprzedaje a nie trzymam tam śmieci. :] |
Kiedys, jak lowilem ryby, na ciezkie czasy (1k ryb) to depo wazylo mnostwo! Teraz nie przetrzymuje tam zbyt wiele, wiekszosc rzeczy mam spieniezone, troche runow, ale to duzo nie wazy.
|
moj by wazyll bardzo duzo ze 100k capa ale wszystko w domku trzymam bo by mi sie w depo nie zmiescilo
|
Moje czasem przekracza 2000 ale raczej mam wszystko w walucie, oprocz kasy mam troche run i zapasowy [troche gorszy] ekwipunek.
|
No wiec tak:
Na druidzie moje depo wazy straszliwie duzo :) (BP szynki i sporo innego papu). Na knighcie ~500oz (UH i kasa na rent domku) + lootbag ktory rosnie az osiagnie ~20K oz. Do tego w domku mam skrzynke ktora wazy troche ponad 17k oz i z 2-3k oz na podlodze jako dekoracje. |
około 2500 uncji
dóżo lota typu m-star,dwarf-shield,battle axe i takie tam oraz food i strzały |
Nie wiem i mnie to nie obchodzi. Co za różnic ile waży?
|
am rzeczy w wielu miastach.Ale najwiecej w Kaza ponad 5000 uncii, a w innych
ponad 200 uncii |
Jak ostatnio się przeprowadzałem do Ab'Dendriel to wysyłałem w parcelu całe Depo i ważyło ok 13.000 uncji... Ponad 3/4 z tego to hamy i ryby. :PPPP
|
+9k oz.
papu, blanki, sd/hmm/uh, and some $hit |
Dzisiaj sprawdziłem mojego parcela gdy przeprowadzałem się do Venore i ważył 8,478. Co prawda miałem sporo żąrcia (hamy, meat, rybki), ale to i tak niezły wynik.
P.S. Nabijacze postów się ucieszyli, taki temat to raj dla nich. |
Cytuj:
|
a ja nie wiem ile wazy moj DP bo jestem na rooku przez te lagi :( ;(
|
A ja zaczołem sobie zbierać ostatnio Crates z portu z Venore. Kiedy bede miał domek bo kupie se pacca to na dachu zrobie se z nich taki domek :DPrzez to mam duzo 12:32 You see a crate (Vol:15).It weighs 5120.0 oz.
Same skrzynki :D a inne rzeczy cho cho cho :D |
moje waży malutko, coś kolo 2000 oz. ale rosnie :D Troche to głupie , bo 1 moze miec duzo hamów itp, a inny sam stuff...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |