![]() |
Axe czy club ??
Zrobilem sobie rycerza i chcial bym wiedziec co bardziej mi sie oplaca kupic czy jakiegos axe czy club ?? Sword odpada bo zadrogi jest 8o. Aha i jescze jedno czy knight axe jest jedno czy dwu reczny ??
|
k-axe jednoreczny
jak idziesz na latwizne to club (najtanszy) ale axe czy sword o wiele lepsze sa na wyzszych lvach i skillach |
Chłopie ja ci tylko doradzę wal swordami to nic ze fs( na moim świecie) kosztuje 8k ale za to two handed sword kosztuje(na moim świecie) 600gp a jak dobrze pamiętam na 12 lvlu z skillem sworda 34 solowałem valkirie więc zabijesz kilka valek znajdziesz kilka p armorów i masz np na fire sworda ale wybór należy do ciebie powiem jedno Swordy rządzą
|
chyba mi sie jednak nie oplaca walic swordami bo na moim swiecie kosztuje on 20 k a k-axe kosztuje 5k tylko roznica jest o 2 w ataku i w wadze
|
Ja tam walczę clubami i dobrze mi z tym...z moimi skillami + Warhammer pokonałem w duelu niejednego rycka z GS'em/Dl'ca
|
axe axe axe
club jest do cip.. dla knighta / to jest bron glownie panow druid/sorkow ( skull staff =] ) fire-axe jednoreczna 38 atck dragon lance - miodzio powiem ci ze axe i club majo mniejsze defy od swordow ale sa tansze |
Wal Axami , są najleprze i tanie i łatwo je zdobyć , cluby są tańsze ale są bardzo słabe !!
|
clubo odpada bo nie ma dobrej dwurecznej broni ale sowrd czy axe to jest najlepszy wybor a axe wcale nie sa ( na securze drozsze od sword ) f sword 10 k a f axe 12 k a jest o niebo lespzu
|
jak jesteś knightem to osobiście radził bym ci walczyć axami poniewarz w clubach nie ma żadnej wypas broci (no może skull staf...) a reszta to g.....a w axach jest duży wybur...fira axe...dragon lance...
|
Cluby-tanie ale i dosc slabe
Axe- dosc tanie nawet mocne Sword- najdrozsze i najsilniejsze Na dluzsza mete grania knightem polecam jednakowoz swordy |
Jezeli swordy odpadaja to polecam axe poniewaz fajnie wygladaja i maja najwiekszy atak. Cluby tez nie sa wcale takie zle ale moim zdaniem dopoki CIP nie wprowadza jakis nowych clubow to pozostaja one najgorsza bronia dla knighta. :)
|
Cytuj:
Tak pozatym axe ringi duzo latwiej dostac. |
Cytuj:
|
Pytanie mam Bronze Amulet 5 Zmniejsza straty od mana drain. Ma 200 ładunków do czego jest ten aumlet bo bardzo nie kumam
|
@up
Jeśli walczysz z Ghoulami lub Demon Skeletonami lub innymi takimi umarlakami to ten amulet pozwoli Ci 200 razy zmniejszyć, lub całkowicie zredukować obrażenia zadawane przez Life Drain. |
Cytuj:
|
Swordy mają jeszcze jedną zaletę o której tu nie wspomniano, a mianowicie ważą mniej niż axe. Cap zawsze się przydaje ;)
|
odpowiedz nie jest trudna a wiec lepszy jest axe z annihilator qeust mozesz wyciagnac Stonecutter Axe ktory ma 50 ataku 30 obrony i ejst jednoreczny ale zanim zdobedizesz 100lvl radze ci walic z fsa czyli sworda
|
ja ci radze wziasc swordy ale jak dajesz do wyboru axe czy club to axe lepiej wez sa dobre i tanie ale swordy sa najlepsze
|
Zalerzy od twoich osobistych preferencji lepiej skiluj to co masz wyrzej.K-Axe jest 1 reczny.
Cluby-tanie ale takie sobie Axe -troche lepsze ale drorzsze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51. |