![]() |
Neopets
Witam. Chcialbym zobaczyc ilu ludzi z forum gra w neopets. Może kiedyś zostaniemy neofriendami? Sam jestem początkujący. Jakie macie neopety? Ja mam niebieskiego Kacheeka a wy?
|
A moglbys dac jakis link do tej gry albo cos w tym stylu?
|
http://www.neopets.com/ nie ma sprawy. powiem, ze polega to na miedzy innymi opiekowaniem sie swoim zwierzakiem.
|
Chcialem sprobowac, ale KAZDE imie jest zajęte.
Lista imion ktore m.in. sprawdzalem: 'Khan' 'Khan1987PL' 'kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk' 'Mamciewdupiezaur' 'bulokrulezaurususus' 'zlyczerwonydinozaur' 'oofkdjrjgjggejigodkgk' |
a jak napiszesz np Khan to co ci wyskakuje?
|
Ja mam Raconter (wszystkie inne zajente)Taki fajny dinus :)
Co daje NP? Jak się moge uleczyc? |
NP (neopoints) to jest waluta w Neopii. Zdobywasz je poprzez granie w gry :P.Uleczyc sie mozesz klikając z lewej strony "explore", potem "Faerieland" taka jakby chmura, nastempnie "Healing Springs" i "Heal my Pets". Mam nadzieję, że pomogłem :)
|
Dowiedzialem sie tego wszystkiego kilka godzin temu.To next pytanie:
-Expie na maskoce co ma 1/1 hp i nie zdobywam lvl (tam na tej arenie) - jak zdobyc lvl?( wysylam kolesia propozycje do walk ale 1 godz min trzeba czekac) @EDIT Podajcie wasze nicki. P.S http://images.neopets.com/pets/happy...l_red_baby.gif Mój pimpek :D |
Nie odpowiem ci na to pytanie bo niewiem :/ sam gram tylko 4 dni. Jakby co to mam nick ryba1210
|
By levelować trzeba swoim Neo kupić broń i dopiero potem walczyć...
|
ja w to gram od roku... jak chcesz levelowac to klikasz na explore potem na mystery island potem na training school potem na Courses na dole strony wybierasz peta którego masz trenować i z 2 ilsty wybierasz co ma zostać podwyższone:
Strenght-siła Defence- wytrzymałość Algitly- chyba szybkość Endurance- zapomnialem... level- no to wiadomo potem klikasz na start Course i na nastepnej stronie pokazuje sie czym musisz zaplacic... placi sie takimi sklami które mozna kupic w sklepie za kilka NP |
Za kilka tysiecy NP...
|
:D
ja jestem kubus12 i moje pety to: Amirag i tobikolino (wszystkie 1 lvl) Która gra się najbardziej opłaca z action?? mi ice mashine. A wam? |
Kto mi by popomagał w tym? GG: 447115 Przyjmuje wszelaką pomoc
|
jak ide na traing course i pisze mi ze moj nzwierzak musi sie urodzic co zrobic by sie urodzil?
|
W emilu taki link kliknac.
|
@up dzieki juz mi sie urdzoil zaczynam pykac:P
EDIT:gdzie kupic bron i gdzie wlaczyc z innymi neo? |
Cytuj:
|
Newbie pack , lub mozna pod drzewem (caritas) zbierac.
|
@up
Gówno prawda. Broń można kupować w sklepach odpowiednio do tego przeznaczonych. Praktycznie KAŻDY region Neopii (opcja Explore) ma przynajmniej JEDEN sklep z bronią/akcesoriami obronnymi... Ew. jak znacie KONKRETNĄ nazwę broni/przedmiotu, to wchodzicie do Shops i na pasku u góry klikacie w ikonkę magicznego kapelusza. Szukacie wtedy przedmiotów/jedzenia/broni przez Shop Wizarda - automatycznie znajdzie wam sklepy prowadzone przez graczy z jakimś konkretnym artykułem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |