![]() |
Problem z BitCometem
Mam prośbe: mógłby mi ktoś wlepic pare screenów z zaznaczonymi przyciskami (do czego służa i 'po polsku' co one znaczą - nie po 'informatycznemu') odnośnie BitCometa. Mówią że to jest bardzo łatwy program, ale ja nie moge sobie z nim poradzić ;/ Pokażcie mi jak ściągnąć nim np. muzyczkę jakąś.
A może polecacie inne programy? Pomóżcie ;/ |
Aby sciągac torentem musisz na dysq miec plik *.torrent ( zajmuje on pare kb ). Takie pliki znajdziezs na www.Torrent.net.pl. Wtedy odpalasz ten plik i Ci sie zaczyna sciagac... I zmien jezyk na polski. ( w programie oczywiscie :P )
|
Ale żeby sciagnąc jakiegos Torrenta musze sie zarejestrować, a jak chce to pisze mi:
Sorry Limit 100,000 uzytkowników został już osiagnięty. i??? |
to spróbuj na www.torrentreactor.net, lub napisz do mnie na gg 1930768 (niewidoczny)
|
Masz mnóstwo stron z torrentami, naucz się szukać. Poza tym Azerus lepiej się sprawuje od BitCommeta. I jeśli masz net mniejszy od przynajmniej 256kb/s możesz sobie podarować ściąganie ;-)).
|
Dzieki Klimus =]
@up Ok dzieki za programik, zobacze. A co do neta jakbym miał mniejszy niż 256 to bym se darował Tibie ;/ |
Cytuj:
|
Ja korzystam z BitLorda i takich transferów nie osiągałęm na żadnym inny kliencie.
taki mały offtop - up: co ty masz w podpisie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |