![]() |
GDzie są krokodyle
GDzie są krokodyle to jest moje pytanie bo okolice port hope boje sie sam explorować druidem dlatego bym prosił o jakąś wskazówke w jakim kierunku mam szukać Krokodyli od port hope
|
na wschud od port hope jest taki maly fragment terenu ktury jest otoczony kamiennym murem (znajdziesz na mapie) i tam jest duzo krokodyli ale o ile dobrze pamietam niedaleko respi sie hydra
|
yjdz za depo od strony polnocnej i idz caly czas na polnoc znajdziesz tam jaskini z ~8 krokodylami. po drodze mozesz spotkac slime, centipede, terror bird
|
Evul~
Ale to bedzie po lewo od miasta małp czy niżej?? |
taa na lewo od miasta malp :)
p.s zabilem okolo 100-120 kroko i 0 bucikow :( |
Kilka kroko jest tez na wschod i kawalek na poludnie. Jest tam taka wyspa z duza iloscia krokow, slime, scarabow i tarantuli. Po drodze jest tez oboz lizardow ale bez snakecharmerow.
|
może by był ktoś tak miły i zrobił cos takiego jak mapke dla mnie i potrzebujacych??
|
Idz na tiq i poszukaj, cfaniaku
|
Apropo mi tez buciki niewypadly.(niesmiejcie sie) Ale nieporadze wam apropo malp bomi sie niechce penetrowac wyspy.
|
qmpel byl u mnie i weszlismy na jego konto, a po 15 minutach z 3 krokodyli byly 2 pary crocodile bootsow :]
|
Mi croc bootsy wypadły raz na 9-12 croców. W sumie to nic się nie różnią (prócz koloru i kształtu rzecz jasna ;)) od zwykłych skórzaków, waga is the same, def. is the same XD
@Topic Krokodyle są na północ od depo, polecam iść od prawej ściany tegoż budynku: http://img265.imageshack.us/img265/2...15316us.th.jpg Onieśmielający uśmiech co nie? XD |
nie na temat
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:43. |