![]() |
Let's fight, remake
http://rapidshare.de/files/6908230/Let_s_fight*****.html
Jak ktoś widział poprzednią część to wie czego może się spodziewać :) Film rozszerzony o nowe bitwy i fragi :) Wszystko rozgrywa się oczywiście na Nepterze :) Trwa 3:57, rozmiar 15,4mb |
Niema to jak kilka fragow :berserk:
Manji Edoc'sil |
wow!najlepszy film ***** na tym forum,super muzyka i fajne fragi
|
No, no , całkiem ładnie wyszło :)
/ Aiven Edoc'Sil |
Filmik mi sie bardzo podoba
Co ty masz za programik do robienia filmow wmv, ze taka ladna grafa? :P ja mam Snagit'a i mi wychodzi brzydka ta grafika:/ |
Duzo lepszy od poprzedniego...tego slucham co 20 minut :).
Muza-cokolwiek to jest..to jest za***iste. Daje sobie glowe uciac ze we wtorek/srode wyjdzie kolejny wmv ; ). offtopic~ Mysle ze moglibysmy sie wybrac jutro na xupina~ To jest tylko palladyn i tylko br...a przyda sie pokazac im ze jestesmy zdolni zabijac wieksze lvl niz 30-55.... LOL nzowu... Iria Maclaud: want to be free Vavi Edoc'Sil: cakes?oO |
Cytuj:
Jak cos to msg mnie w tibi lub na gg. Przesle ci to na maila :) |
Cytuj:
Może jak już w Windows Movie Makerze zapisujesz film to ustaw lepszą jakość ;) |
ej podaj mi swuj numer gg albo zagadaj do mnie mam do ciebie prosbe
|
No, no, no ladny filmik, ladny :D Szukalem na forum pierwszej czesci ale nie znalazlem a chailbym obejrzec wiec taka prosba zeby dal link do pierwszej czesci... ;]
|
up@.
Mowisz masz... http://rapidshare.de/files/6351553/P..._Hurt*****.html ten filmik co jest up juz byl na forum...Zawiera 4 sceny z walki."ubozsza"wersja tego co w temacie..muzyczka gorsza.W sumie jesli sciagnales ta co podal marshal w 1# poscie to tej scigac nie musisz. teraz link dziala:P |
W pierwszej była dla mnie lepsza muzyczka ;D
|
Wreszcie jakiś ciekawy film... dobra robota.
|
Sry ale bardzo prosze...
Cytuj:
Wiem ze link nie dziala (po pewnym czasie sie kasuje zawartosc) ale jak ktos moglby wrzucic jeszcze raz ten film to by byl mistrzem. Prosze...:( Zrozumiem jesli nikt go nie bedzie mial ale bardzo chcialbym go miec... |
Mnie sie wyświetla takie coś
"<rapidshare.de> This file has been deleted. Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded." CZemu nie moge pobrać?Dajcie rehost :( |
temat...
mysle ze temat do zamkniecia...
pewna osoba byc moze doprowadzi mnie do celu 8o Chwala i dzieki jej!!! @edit jak ktos moze mi pomoc to pisac na gg :) |
Czemu wyświetla mi że ten plik jest usunięty na rapie?Dajcie rehost plz :(:(:(:(:(;( ;( ;( ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |